perjantai 9. syyskuuta 2011

Kenkäunelmia

Vaikka pitäisi valmistella huomista miittiä, huomaan seikkailevani Minna Parikan kenkäihanuuksien parissa. Sitten joskus, kun saan töitä aion todellakin hemmotella itseäni ja maksaa lompakkoni anorektiseksi. Aivan vastustamattomia.
Ivy -kiiltonahkarakkauskengät sopisivat juuri TÄYDELLISESTI koristamaan kenkähyllyn virkaa toimittavan kirjahyllyn ylähyllylle, juuri siihen reunaan, mistä ne näkyisivät ensimmäisenä, kun katsoo ovesta sisään. Kyllä, tästä saa haaveilla. Mustaa kiiltonahkaa, siro ja sopivan korkea korko, kiinnitysremmejä ja rusetteja. Voiko enää löytyä täydellisempiä kenkiä? EI. Ehkä alan vikistä näitä vanhemmiltani joululahjaksi.

Toki kelpuuttaisin myös Mimosat kenkähyllyyni. Ensimmäinen kohtaaminen näiden kanssa tapahtui näyteikkunan läpi. Tajusin vain, että nyt löysin ehkä toisiksi ihanimmat Parikat ikinä. Pinkin ja punaisen yhdistelmää monesti vierastetaan, mutta näissä se on aivan ihana!

Dubi-du -nilkkurit ovat myöskin vastustamattoman ihanat ja huolisin nämä ihanuudet missä värissä tahansa. En ehkä sinisenä, mutta kyllä sekin menettelisi. Koristelu tuo ilmettä kenkiin, mutta pitää ne silti simppeleinä, joten yhdistelymahdollisuudet ovat rajattomat. Rakastan suunnattomasti nyörinilkkureita. Käytännöllisiä, hieman vanhahtavia ja ehdottoman kauniita. 

 Kaiken Parikka-hehkutuksen ja kehumisen jälkeen uskaltaisin itseasiassa jopa sijoittaa moisiin kenkiin. Eiväthän ne nyt ihan kamalat voi jalassa olla, kun kaikki niitä hehkuttavat joka suunnasta?

Lukijat rakkaat, teidän suosikkinne Minna Parikalta? Entäpä kokemuksia kyseisestä brändistä?

2 kommenttia:

  1. On tullut joskus kuolailtua Mimosia (vai Mimosoita? :D), mutta ikinä en ole Parikoita pitänyt jalassa... Samaten parin vuoden takaiset yhteistyön hedelmät Mantereen (siis se kotimainen kenkätehdas, saatan sotkea nimen) kanssa saivat pienissä määrin kuolaamaan.

    Mun mielestä kengät on ehdottomasti sijoitus terveyteen. Mun jalkasäryt väheni roimasti ku vaihdoin ohutpohjaiset kesäkengät kunnon läskipohjaisiin syksykenkiin.

    VastaaPoista
  2. neiti A: Korkeat korot ei ehkä oo parhaita terveyskenkiä, mutta ne on liian kivoja! Kyllä, odotan sitä päivää, että saan omat Parikat :D

    VastaaPoista