maanantai 31. lokakuuta 2011

Fallen leaves

Joskus kahdensadan metrin matka bussipysäkiltä kotiin voi kestää 20 minuuttia ja se on täysin sallittua, eikö vain?
Kun pääsee koulusta puoli 12, voi ihan hyvin pidentää koulumatkaansa ja pysähdellä muutamaan otteeseen vain sen takia, että laukusta löytyy kamera ja syksy on ihana. Tässä vaiheessa mainittakoon, että rakastan syksyn värejä, vaikka en mistään hinnasta pukisi päälleni mitään keltaista (Lumikkikostyymissa saattaisin tehdä poikkeuksen) tai oranssia.
Syysflunssa kävi kimppuun viikonloppuna ja nyt kurkkuun sattuu niinkin pahasti, että jopa nieleminen on tuskaa. Eilinen päivä meni sängyssä maaten ja tautia vastaan taistellen. Infernaalinen päänsärky ja niskajumitus eivät todellakaan kuulu suosikkituntemuksiini. Puheesta ei saa mitään selvää, kun pää on niin tukossa. Kuulostan äärimmäisen vakuuttavalta.
Oon aina selittänyt, etten halua suunnitella aikataulujani kahden ihmisen mukaan, yksinäänkin se on jo vaikeaa. Mutta hupsis, huomaan useinkin kuulevani tai kysyväni: 'Hei onko meillä mitään päivämääränä x?'
Mikä meni pieleen? Okei joo, sosiaalisen elämän ja harrastusten olemattomuus saattanee vaikuttaa aikataulutuksen helpottumiseen. Vapaa-aika menee lähinnä kotona rentoillessa tai välillä ommellessa.
Mulla on tapana stressata älyttömästi, varsinkin koulusta. Omat tavoitteet kun välillä menevät jopa turhan korkealle. Nykyään sitä ei taas pääse tapahtumaan, sillä edellisen tutkinnon takia sain oikeastaan kaikki yleisaineet hyväksiluettua. Se taas tietää välillä ylimääräisiä vapaapäiviä, myöhäisempää koulun aloitusta tai aikaisempaa kotiinpääsyä. Tykkään. Koulumotivaatio on jännittävä asia, sillä yleensä saan sen hukattua ensimmäisen kuukauden aikana. Nyt kuitenkin tuntuu edelleen mielekkäältä lähteä aamulla kouluun.
Syksy on oikeastaan aika ihana asia kokonaisuudessaan, tosin Turussa tuulee AINA ja sade on myös ikävän yleinen säätila. Odotan malttamattomana niitä päiviä, kun aurinko paistaa ja pakkasta on pari astetta. Niitä varten olisi tosin tarvetta lämpimälle, hamemätsäävälle, takille.
Loppuun vielä yksi otos lomalla olleesta kuvaussessiosta. Kunhan neiti kuvaaja saa revittyä aikaa jostain, kuvia tullaan luultavasti näkemään enemmänkin internetin ihmemaassa.

Teitä lukijoita kun näkyilee listassa lähemmäs 30 niin kommenttia tulee kuitenkin kohtuullisen harvoin. Nyt niskasta kiinni ja kommenttia kehiin, jos seuraat ja luet blogia oikeasti.

Koittakaa te välttyä tältä ikävältä flunssalta ja nauttikaa syksystä!

17 kommenttia:

 1. Seurailen tosi montaa blogia, mutten ikinä saa kommentoitua oikeastaan mitään kellekään. Nyt kuitenkin käskyn sanelemana (haha :D) päätin kertoa, että tykkään noista kuvista ihan hirveesti! Tuo alin varsinkin on ihana :)

  VastaaPoista
 2. Ihania kuvia ♥ Varsinkin tuo viimeinen kuva on hieno, oot nätti. :)

  VastaaPoista
 3. Toi sun kuva on niin ihana! :-))

  VastaaPoista
 4. Tsiu, ihan näin muuten vaan, oisko siulla joku päivä mennä kahville tai jotain? :) ois meinaan kiva tavata irl, kun kerta näin lähekkäin asutaan :)

  VastaaPoista
 5. Minä luen! Ja hienoja kuvia! :) Hitsi kun on omasta järkkäristä kittiputki hajalla, tele ei oo paras tälläseen hämärään aikaan... täytys ostaa uus jos olis rahaa!

  Nii ja hei määkin oon ruvennu ompeleen kauhiastipaljon tolla mun satasen ompelukoneella, joka nitisee ja natisee liitoksistaan, kun keksin aina ommella kaikkea mahd. paksua ja kovaa materiaalia... ja monta kerrosta tietysti! Vaikka kyllähän sää nyt sen tiedät, jos oot tota mun projektiblogia seuraillut... :D

  Mutta hei mä oikeesti tykkäilen hirmuisesti sun tavastasi kirjoittaa näitä blogitekstejä :)

  VastaaPoista
 6. Heidi, Kaina, Alma ja Johanna,
  Kiitos kovasti :)

  Katzu,
  Eiköhän mulla jostain välistä aikaa kahvittelemaan (vaikka en juokaan moista litkua) liikenee. Sovitaan vaan aika ja paikka :D

  Frostdanger,
  ei sit puhuta tosta mun monen sadan koneesta, saati koulun teollisuuskoneesta xD Sun projektiblogi on hauskaa seurattavaa.
  Ja kiitos lienee myös paikallaan.

  VastaaPoista
 7. Niin, onhan toi vipa kuva aika ihana. :heheh:

  Ei mutta, kivojahan noi muutkin on. Syksyn värit on rakkautta, vaikka noissa voisi olla juurikin värien ja kontrastin hallinta vähän parempaa. ;)

  VastaaPoista
 8. Heh, no joo, mennään sitten vaikka teelle :) Turun keskustassa on ihana sympaattinen pieni kahvila, nimeä en kyllä muista... jos vaikka joskus ensi viikolla ehtisi? :)

  VastaaPoista
 9. Katzu,
  nyt alkaa kuulostaa paremmalta :D
  Ensi viikolla sopii oikeastaan mikä päivä tahansa, torstai huonoiten.

  VastaaPoista
 10. Sama täällä, torstai ei oikein käy, mites olis vaikkapa keskiviikko? :)

  VastaaPoista
 11. Keskiviikko sopii, kellonajasta en vielä osaa sanoa varmaksi, kun koululla on avoimet ovet ja siellä pitäisi olla malleilemassa muiden vatelaisten kanssa. Mutta päivä sopii muuten :D

  VastaaPoista
 12. Hyvä, Wednesday it is then :) Miulta loppuu koulu kahelta, Turussa voin varmaan olla aikaisintaan kl. 15 tai vähän yli :) Mutta katellaan!

  VastaaPoista
 13. Mulle selvisi, että oon keskiviikkona kiinni puoli neljään, mutta heti sen jälkeen sopii :D

  VastaaPoista
 14. Oikei, sanotaanko vaikka sitten että tavattais klo. 17 torin kulmalla? :)

  VastaaPoista
 15. Sopii, Sokoksen edessä taitaa olla kätevin :)

  VastaaPoista