perjantai 27. tammikuuta 2012

Glitter in the air

Vaten kakkoset järkkäsivät muotinäytöstä koulun avoimien ovien päivään syksyllä. Malleja ei luokalta löytynyt tarpeeksi, joten meidät ykköset nakitettiin siihen duuniin.
Nyt vuorossa oli kuitenkin Turun Next Step -messut, jonne näytöstä sitten vielä paranneltiin. Osaa vaatteista muokattiin, osa taas jäi kokonaan sivuun ja tuli korvatuksi jollakin muulla. Omissa asuissani oli kummassakin omia tekeleitäni, mutta niistä lisää myöhemmin kuvien kera.

Kaksi päivää enemmän tai vähemmän epämääräistä hengausta ja yhteensä kahdeksan näytöstä. Kooma oli eeppinen, samoin glitterin määrä, kuten otsikkokin toteaa.
Melkein ehdin tottua siihen, että joku meikkaa ja laittaa hiukset kuosiin. Helpottaisi elämää kummasti. Paitsi että jätetään se glitter pois laskuista. Sitä on joka kaikkialla!

Mutta annetaan kuvien kertoa lisää. Pahoittelut enemmän tai vähemmän heilahtaneista räpsyistä.
Messueväät näin mutakakun muodossa. Aamupala ja jälkkäri tuli kätevästi keräiltyä pitkin poikin messupöytiä. Ei myöskään unohdeta sitä mainoskynien määrää.

Elena meikkaajan kynsissä. Elena on yksi kolmesta näytösmallista, jotka tekevät ihan oikeastikin mallin töitä. Se alemmuuden tunne oli aika järjetön, kun koulun näytöksissä tuli käveltyä Elenan ja Inkan, toinen oikeista malleista, kanssa yhtä aikaa lavalla.

Ensimmäinen omista asuistani oli ORANSSI. Ja taisin joskus täälläkin mainita, että se on yksi ehdottomista inhokkiväreistä. Ei minkään mallinen trikoomekko ja aitonahkainen luitettu korsettivyöthingy, joka on omaa käsialaani. Alunperin se on tehty Assille folkkikostyymiin, mutta siitä tuli liian iso, joten se siirtyi luontevasti omaan vaatekaappiini ja näytöksiin. Kuvassa mukana myös Inka.

Mukana kuvassa Kaisa, tai Maisa tai Maissi. Combona Cornflake. Alunperin Kaisan nahkarotsi oli osa syksyn näytösten asua, joka oli toisena tuon oranssin mekkoni lisäksi. Mutta Kaisa peri sen ja näyttää sata kertaa paremmalta kuin minä tuo päällä.

Toinen asu on pääsääntöisesti itsetekemäni. Korsetti on muutaman vuoden takainen rakkaani ja liituraitahame taas syksyn luomuksia. Tämän hetkinen lempparihameeni, ehdottomasti. Tämä asu päätyi näytökseen, kun eräs opettajistamme keksi vaatia sen mukaan. Paita taas on Gina Tricotista ja kengät jokagootin Electrat.

Paniikkia ei toki lievittänyt se, että yhtä näytöksistä oli seuraamassa myös Jani Toivola. Lievä fanitytötys päällä, koska Jani on vain awsum!

P!nkin biisin myötä toivotan teille mitä mainiointa viikonloppua ja talvea!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti