maanantai 30. heinäkuuta 2012

2/30 and then some...THUNDER!

2. A photo of yourself a year ago
Ylläoleva kuva on räpsätty tasan vuosi sitten, muutaman päivän tarkkuudella. En nyt jaksa muistaa tarkalleen, milloin tuo keikka oli. Vuosi sitten oli serkkuni kanssa katsomassa Poisonblackia Nokialla ja jossain tylsässä välissä lähdettiin hakemaan jätskiä. Lopputuloksena oli se, että jämähdimme istumaan läheiselle parkkipaikalle ja nauramaan päitämme irti. Kuva kertoo myös sen, että tuolloin tukkani oli punainen ja näkeehän siitä vielä mun perus keikkavaatetuksen.

Ja sitten muihin höpinöihin. Voi luoja! Viimeöinen ukkosmyrsky oli ihan mielettömän upea! En oo koskaan ennen todistanut mitään sen kaltaista. Salamat löi ympärillä yli 2 tuntia putkeen. Voitte vaan kuvitella sitä eeppisyyden määrää! Meillä on A:n kanssa puolisen tuntia tuota myrskyä videolla, mutta nehän lähtivät A:n mukana Raumalle. Ehkä niitä pätkiä nähdään täälläkin jossain vaiheessa :)

Yleispätevästi viimeiset 18 tuntia lukeutuvat kesän parhaisiin. Ukkosmyrsky parhaassa seurassa vain nosti fiilistä. On ihan mahtavaa vaan seistä parvekkeella kuuntelemassa ukkosta ja sadetta. Taivas oli hetkittäin violetinpinkinvalkea ja aivan kirkas. Salamat halkoivat taivasti tiheään tahtiin. Yksi osui lähelle ja se pamahdus oli ihan älytön. Tärisin sen jälkeen varmaan 5 minuuttia, kun pelästyin niin pahasti. Tuuli oli niin voimakas, että se jaksoi nostaa läpimärän ja painavan mekon helmoja. Olisin halunnut juosta ulos tanssimaan sateeseen, mutta pelotti liikaa.
Hauskinta tässä on se, että jostain syystä mä olen koko kesän odottanut ukkosta. En tiedä miksi, mutta niin vain kävi. Ja sitten kun se ukkonen saatiin... En voi vieläkään käsittää, kuinka upea se oli. Jäätävän sateen jälkeen oli mahtavaa juosta kuumaan suihkuun ja siitä peiton alle ihailemaan loppumyrskyä ikkunan läpi. Se oli upeaa. En luultavastikaan koskaan unohda sitä. Sitä taas ymmärsi, kuinka pieni ja mitätön ihminen onkaan valtavien luonnonvoimien ja -ilmöiden rinnalla.

Nyt nappaan taas itseäni niskasta kiinni ja jatkan eilen aloitettua siivousta.

2 kommenttia:

  1. Nuo molempina öinä olleet ukkoset olivat kyllä ihan uskomattoman upeita! Mekin katseltiin terassilta ukkosta hyvän tovin, kunnes oli pakko siirtyä nukkumaan aikaisen aamun takia. Toisaalta eipä se uni tullut kun ukkonen leiskui vielä pitkään sänkyyn päästyäkin :D Salamat valaisivat koko huoneen vaikka sälekaihtimet olivat kiinni :D Mutta eipä tuollaista usein näe, joten valvominen ei kyllä haitannut!

    VastaaPoista
  2. Itsekin istuskelin ulkona ihailemassa ukkosta hyvässä seurassa. Oli upea show, vaikka salamat näkyivät enimmäkseen vain sokaisevana välkkeenä. :)

    VastaaPoista