sunnuntai 5. elokuuta 2012

3/30

Näin alkuun, tervetuloa hattarahömppäilemään Hannabella :)


3. A photo that makes you happy.
Mietin tähän sopivaa kuvaa melko pitkään ja päädyin sinänsä melko yleispätevään kuvaan. Vaihtoehtoja oli ehkä miljoona. Ylläoleva kuva on napattu viime vuonna Sauna Open Air-festareilla vähän ennen Mokomaa. Olin lähtenyt tuonne totaalisen spontaniisti tunnin varoitusajalla eli seuraa ei ollut, iskää lukuunottamatta. Onnekseni löysin heti ekan keikan, Turisas, jälkeen Mikaelin ja Clemin ihan sattumalta. Ilmoitin vain, että hengaan nyt teidän kanssa ja onneksi muuten tein niin. Meillä oli ihan mielettömän hauskaa ja sain Clemistä ihanan uuden kaverin. Miksun taas sain tavallaan takaisin erinäisten taukojen jälkeen. Ehkä kolmanneksi paras asia viime kesässä, joka oli kyllä yleisellä tasolla kamala.
Kuva saa mut iloiseksi myös sen takia, että Miksu ja Clem, joka on siis ranskalainen, tulevat tässä muutaman päivän päästä vierailemaan Turkuun. Parhautta luvassa!

Ja jos nyt vielä juttelen vähän yleispätevämmin... Keikka- ja festarimuistot oikeasti jaksavat lämmittää. Tällaisia fiiliskuvia selatessa ne hetket voi elää uudestaan ja hymy nousee huulille. Kaikessa yksinkertaisuudessaan rakastan livemusiikkia ja sitä yhteenkuuluvuuden tunnetta keikoilla ja festareilla. Musikilla jaksaa pitkälle. Jos jatkan tästä yhtään enempää, voisin siirtää tekstin kokonaisuudessaan Snowfallin puolelle. Tuntuu, että näitä musahömppäilyjä tipahtelee tännekin nykyään aika reippaasti.

Voi ei! Saatte tähän vielä toisenkin kuvan, kun sattumalta just törmäsin siihen.
Poisonblack oli keikalla Raumalla viime syksynä ja siellä tuli napattua moinen kuva. Lukekaa lisää: Keikkarapsa Snowfallin puolella. Se oli liian eeppistä. Pelkkä ajatuskin tilanteesta huvittaa mielettömästi. Se oli hieno ilta ja saa iloiseksi edelleen.

Okei, nyt on ehkä aika lopettaa, kun nauran täällä päätäni irti tuon kuvan takia. Palaan taas toivottavasti jonkin järkevämmän höpinän kanssa tai vähintään uuden kuvan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti