torstai 28. maaliskuuta 2013

Kuulumisia

Kuulumiset unohtuivat viime viikolla, joten höpistään sitten nyt.
Yleisellä tasolla elämä rullaa samaan vanhaan malliin erilaisten taisteluiden kanssa. Alkuviikosta äiti tuli  vierailulle ja siivousavuksi ja ai että, siisti kämppä on mahtava asia. Mihinkään ei törmää, paitsi pyykkitelineeseen tilanpuutteen vuoksi, ja suurin osa tavaroista löytyy ilman ongelmia. Tällä hetkellä opettelen elämään uusien silmälasien kanssa ja fiilistelen siistejä aurinkolasejani. 

Koulun puolesta on ollut rennompaa. Muu luokka on viimeiset 6,5 viikkoa ollut työssäoppimassa, kun mä olen lusmuillut ties missä. Sain viime kesän Rölliompelut hyväksiluettua työssäoppimiseksi ja sen myötä sain myös Röllin takia rästiin jääneen kurssin suoritettua. Koulun puolesta siis on valmistunut housut tilaustyönä asiakkaalle, kun itse en pahemmin housuja jaksa käyttää. Yritän saada kuvaa housuista tänne ja naamakirjan puolelle mahdollisimman pian. 
Nyt kun koulua ei oo ollut, oon hoidellut omia projekteja ja pari on valmistunutkin. Listalla on kuitenkin vielä kaikenlaista, mutta nyt mulla on lupa pitää pieni tauko, joka kestää pääsiäisen ajan. 

Kuvituksena tulee pari työvaihekuvaa omista projekteista, harmi kyllä luurilaadulla. Ekana liiviä, jonka tein suunnilleen vuosi takaperin. Liivi on ollut niin ahkerassa käytössä, että vuorikankainen takakappale alkoi hajota ja rispaantua. Purkuun vaan ja uusi takakappale kehiin, ei iso homma. Isompi homma odottaa vielä to do -listalla, kun vuoroon pääsee kokonaan uusi liivi.

Seuraavat kuvat ovat viimeisimmästä, eilen valmistuneesta työstä. Vauhtia ja intoa riitti älyttömästi tän kanssa, mutta höpisen siitä vähän enemmän, kun saan sen kuvattua kunnolla. Pitkästä aikaa korsettia plansetilla ja ai että, tuntui hyvältä. Värimaailma on tavallisesta poikkeavaa, mutta kovin kaunista. Oon jo pitkään halunnut tehdä nuden korsetin ja nyt vihdoin pääsin tekemään sen. Jeaaaaaa. Mutta tästä tosiaan lisää pienen ajan päästä, ehkä jopa huomenna. 

Mä jään odottamaan kevättä ja kasailemaan uutta asennetta pääsiäisen jälkeen jatkuvaa koulua varten. Ajankäyttö uusiksi ja asenne kohdilleen. It's all about me, not aloowed to care what others are doing. Palataan mahdollisimman pian!

1 kommentti: