keskiviikko 24. huhtikuuta 2013

Blahblah

Näin keskiviikon ja edenneen kevään kunniaksi on hyvä höpistä koulujutuista, koska muutakaan höpistävää ei taida olla, ikävä kyllä. 
Muotoilutunneilla meillä on niin sanottu loppurutistus, jonka aikana on tarkoitus tehdä jokin vaate itselle. Oma pää löi perinteiseen tapaan tyhjää, kun piti suunnitella malli, jota lähtee muotoilemaan ja aika perusmalliin sitten päädyin. 


Kuvassa näkyvästä sovitusprotosta näkee mallin melko hyvin, vaikkakin tuohon tulikin pieniä muutoksia. Vaikka malli vähän tylsähkö onkin, tuosta on moneksi. Ainakin toivottavasti. Lisää höpinää aiheesta, kun mekko valmistuu. Työvaihekuvia ois hirvittävän kiva postailla enemmänkin, mutta mulla on ollut pienehköä ongelmointia oman kameran kanssa. Tämän, ja edellisen, postauksen kuva(t) on räpsitty H:n kameralla ja kuvien lähettely nyt tunnetusti on rasittavaa.

Kaikenmoisia ompelujuttuja on enemmän tai vähemmän työn alla koulun ulkopuolellakin ja tänään korjailin jotain, jonka käyttötarkoitus ei oo vieläkään selvinnyt mulle. Jotain laskuvarjohyppyyn liittyvää se oli. Kaikkeen sitä lupautuukin. 

Nyt siirryn uuden ystäväni mahjongin seuraan ja yritän saada päätäni aikataulutettua kaikille ompeluprojekteille ja muutolle. Oh my.

1 kommentti:

  1. Kyllä tuosta menosta tulee kaunis <3 Pitäisi tehdä itsellekin mekko kesäksi :) Vielä kun sais itsestä irti niin pal että jaksaisi aloittaa :D

    VastaaPoista