sunnuntai 1. joulukuuta 2013

Pikkujouluja + 1. luukku

Kovin mainiota joulukuun ensimmäistä. Nyt on luvallista aloittaa kaikki jouluhössötys ja laittaa joululaululevyt pauhaamaan repeatilla. Mä oon koulussa saanut joulunvihaajan leiman, kun en jaksa kuunnella joululauluja tai hössöttää muutenkaan. Joulunalusviikolla sit. Aamulla, kun kurkisteli ikkunasta, ei tullut ekana mieleen, että nythän on muuten jo joulukuu. 


Ehkä me saadaan jossain vaiheessa lunta Turkuunkin, ees hiukan. Eipä sillä, että mitään superia joulufiilistelyä ois ilmoilla, mutta kuitenkin. Joulusiivous meillä on aloitettu, mutta siinäpä se oikeestaan. Kortteja pitäis alkaa askartelemaan mahdollisimman pian, mutta idea on vielä hukassa. Jotain joululahja-askarteluakin pitäis aloitella. Jonain kauniina päivänä. 

Sunnuntain kunniaksi meillä oli aamupalaksi lättyjä. Meillä on itseasiassa melko usein sunnuntaisin lättyjä, aamupalaksi. Jätskillä. 


Me harrastetaan tätä, ihan vaan siksi, että voidaan. Ja lätyt on hyviä, jäätelöstä puhumattakaan. 

Eilen meillä oli pikkujoulut roudariporukalla (oonko maininnut roudauksesta Turun Klubilla?). Käytiin ensin minigolfaamassa, sieltä siirryttiin Rokbaariin juomaan Gootti-drinkkejä (liian hyvää) ja sen jälkeen kipiteltiin Klubille tuhoamaan drinkkilippuvarastoja. Meille oltiin myös varattu pari pulloa kuoharia, mikä oli oikein mukavaa.

Meidän apukantoporukka on mahtava, joten hauskaa riitti. Meidän piti A:n kanssa liueta paikalta kuitenkin jo puolilta öin, koska koulutehtävien deadlinet on typeriä. 

Kuulkaas, kuten otsikosta huomaatte, naputtelen teille jonkinlaisen joulukalenterin tänne. Se voi sisältää ihan mitä sattuu, katsotaan nyt. Pyrin postaamaan päivittäin. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti