torstai 12. heinäkuuta 2012

Kädet ilmassa

Iltaa! Ja pahoittelut taas blogihiljaisuudesta. Allekirjoittaneen elämässä ei tapahdu oikeastaan mitään mielenkiintoista. Parina viikonloppuna on tullut vipellettyä jossain, mutta nekin melkeinpä tulee raportoitua Snowfallin puolelle, kunhan joskus saan rästit pois alta.

Töissä sujuu mainiosti ja kerrottavaa riittäisi, mutta arvatkaa saanko puhua siitä? En. Paitsi sitten, kun elokuva on julkaistu. Ensi vuonna lupaan siis kirjoittaa ainakin yhden postauksen, joka käsittelee leffahommia.
En uskalla suunnitella elämääni yhtään, sillä voi olla, että pääsen leffan kuvauksiin mukaan koko ajaksi ja sitten voin kuolla onnesta. Yhden kuvan töistä voin teille kuitenkin jakaa.

_s

Ja kaikkihan toki tietävät, kuinka tärkeää on työskennellä mahdollisimman ergonomisessa asennossa. Hupsis, ammattina hirvi. En vaan voi mitään sille faktalle, että leikkaaminen on helppoa pöydällä istuen. Teen töissä puolet asioista pöydällä istuen ja pidän jalat tuolilla.

Koska tässä postauksessa ei sinänsä ole mitään järjellistä, jaan teille myös toisen kuvan. Sen nappasin viikonloppuna Ruisrockista. Kun puhutaan suomalaisista kevyen musan artisteista, Chisu nousee kyllä omiin lemppareihin. Upea nainen kertakaikkiaan. Tuo ei ole kuvasatoni paras otos, mutta aivan kelpo kuitenkin.

chisus

Palaan taas mahdollisimman pian jonkin järkevämmän juttelun kanssa. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.