perjantai 28. kesäkuuta 2013

Juhannustarinoita

Nyt, kun juhannuksesta on ehtinyt toipua viikon verran, voisin naputella teille pienen pätkän omasta juhlinnastani. Pieni pätkä siksi, että Jatkobaarin puolelle tulee jossain vaiheessa pidempää raportointia aiheesta. 
Torstaina hypättiin E:n kanssa bussiin kohti Raumaa, jossa hypättiin A:n ja V:n kyytiin. 

Kuva on napattu (ja lainattu E:n twitteristä) bussia odotellessa. Viralliset festarimonot (Dr. Martens, jos jotakuta kiinnostaa tietää) pääsivät taas käyttöön ja herättämään ihastusta festarikävijöiden kesken. Metsästin mukaan myös farkut jostain kaapin uumenista ja sehän vasta hassulta tuntuikin. Oon niin hameihminen kun voi vaan olla.

Määränpäänähän meillä oli tosiaankin Nummirock, mulla on neljättä kertaa putkeen. Paras tapa viettää juhannusta, kun fiilis on katossa ja musa loistavaa. Seurassakaan ei ollut valittamista. 

Kolmen päivän aikana  lavalle nousi mahtibändejä ties miten monta, joista mainittakoon vaikkapa Mokoma, Amon Amarth, Ensiferum, Wintersun ja Children of Bodom. Koin uudelleenrakastumisia, häiritseviä flashbackeja teinivuosilta, mieletöntä yhteenkuuluvuutta ja ihan puhdasta iloa. Ei huono juhannus. 

Muistaakseni lupailin jotain festarieleganssikuvia, mutta niitä ei sitten tullut räpsittyä. Lyhyesti ja ytimekkäästi: bändipaita, hame ja maiharit/tennarit (myöskin pinkit). Tukka sotkussa moshauksen jäljiltä, ei meikkiä. Voitte siis kuvitella, kuinka hehkeää on ollut. Bongattiin eturiviedustusräpsy EMP:n festariraportista. Lienee Mokoman eturivistä.

Kuva (c) Timo Isoaho
Täällä nykyvä kuva on rajattu omaan naamaan, koska oon liian laiska kysymään A:lta ja E:ltä, sopiiko laittaa lärvit näkyville. 
Pidetään homma lyhyenä ja todetaan se, että festarit, erityisesti juurikin Nummirock, on rakkautta. 

Nyt lopetan taas lätinän ja siirryn oikeiden tehtävien pariin. Luvassa siivousta ja kaavoja. Ai että, miellyttävä perjantai-ilta. Pakko muuten vielä todeta, että oon töiden puolesta niin pihalla viikonpäivistä. Vapaat on ihan miten sattuu ja viikonloputkin menee pitkälti töissä. Perjantai tuntuu siis välillä keskiviikolta ja maanantai perjantailta. 
Jos haluatte lukea näitä jorinoita useemminkin kuin kerran kuukaudessa, ehdotelkaa aiheita, mistä haluisitte lukea? Tai mitä ylipäätään haluisitte nähdä täällä enemmän?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.