maanantai 19. elokuuta 2013

Vesisade, verta ja tylliä

Viime lauantaina Turku sai osansa zombeista. Kun kuulin, että ZombieWalk tullaan järkkäämään Turussa, totesin välittömästi, että siihen on osallistuttava. Överiksi heittäminen on ihan parasta ja mikäs sen parempi tilaisuus? 

tyllit_sKriiseilin ulkonäköseikkoja kohtuullisen paljon, kunnes keksin säilyttäneeni protoversion yhdestä lempparimekostani. Lisäksi askartelin tyllihameen, jonka loppujen lopuksi päädyin repimään.

zombie_s


Koko homma on sotkettu tekovereen, joka näyttää ikävän pinkiltä. Koko kulkueen ajan satoi vettä, joten veri levisi suunniteltua laajemmalle ja laimeni pinkiksi. Tykästyin tyllihameeseen huolella ja nyt yritän keksiä syitä käyttää sitä. Se liikkuu mielettömän nätisti ja on ihanan kevyt päällä. Muutamaan kertaan meinasin kompastua siihen kulkueen aikana, mutta pikkuvikoja.


Tungin julmasti luokkakaverini M:n ja hänen pikkuveljensä seuraan ja meillä oli kyllä varsin mukavaa. Saatiin päähämme heittää kengät jalasta ja tallusteltiin avojaloin pitkin Turkua ja vesilätäköitä. Parasta!
Koska koko postaus on ollut kummaa ja epäjohdonmukaista lätinää, jätetään se lyhyeksi. ZombieWalk oli super ja tykkään tyllihameestani. Palataan taas!

4 kommenttia:

 1. Nyt, kun näin näen asusi niin tajuan sitten kulkeneeni pitkän matkaa siinä takanasi, mitä väliin muodostelma vaihtui ja taisin rinnalakin kulkea, enkä kyllä silloin ottanut tunnistaakseni. :D Ja muistan katselleeni aws-fiiliksellä zombiksi puettua lasta, jolla oli pääkalloja kravatissaan - mahtaako esiintyä kuvassa? ^^''

  Tuo on kyllä aivan ihana ja ymmärrän kyllä, että haluat tyllihametta päästä uudelleen käyttämään. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Johan sattui :)
   Kyllä vain, M:n pikkuveljen kravatissa oli pääkalloja.

   Poista
 2. Voih...mäkin olisin niin halunnut tonne! Ehkä sitten ensi-vuonna on parempi mahdollisuus päästä :)

  Asusi on kyllä aivan huippu! <3

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.