sunnuntai 6. lokakuuta 2013

Paniikkiaskartelua

Askartelin eilen hieman vaate- ja asustekriisin iskettyä burleskikekkereiden suhteen. Halusin jotain päähän koristeeksi eikä multa harmikseni löytynyt oikeastaan mitään rusetteja kummempaa. Jotain teemaan sopivaa piti saada ja kaupungilla pyöriessä mukaan tarttui kasa kivan värisiä höyheniä. Vajaassa tunnissa väkerretyksi härpäkkeeksi oikein käypä, mutta pohjaa pitää kyllä miettiä vielä. Se ei todellakaan ole niin nätti, kuin tahtoisin. Harjoitusta harjoitusta. 

päähärpäke_S

Härpäke kiinnitetään päähän tavallisilla hengettömillä pinneillä, koska en ehtinyt askartelukauppaan ajoissa, että oisin saanut käsiini oikeanlaisia pinnejä. Seuraavaan sitten.
Höyhenien lisäksi tää on syönyt satiininauhaa, hattutylliä ja fimo-massasta tehdyn ruusun. valkkasin höyhenten värit tukan kanssa sopivaksi, muttamutta. Kävi sinänsä hassusti, kun värjäiltiin tukkaa eilen ennen bileitä roudariystävän avustuksella... Urpo oli napannut väärän väripaketin kaupasta ja nyt hiusten alaosa on violetin sijasta lähes musta ja päälliosa tummanpinkkivioletti. No jaa, vaihtelu virkistää ja teki jo mieli palata tummempaan tukkaan. Saatte tukkakuvia toivottavasti ensi viikolla.
Ja takaisin aiheeseen... Käytin hattutylliä ekaa kertaa ja leikattuani siitä suikaleen rusettia varten aloin leikkimään ja kokeilemaan. Siitä sai pienellä kääntelyllä aikaan näppärän ja hyvännäköisen ruusukkeen. Jeij! Leikkiminen kannatti. Pitää tässä syksyllä leikkiä enemmän ja askarrella lisää.

Nyt siirryn jatkan viikonlopusta toipumista pizzan ja jääteen parissa. Koitan naputella teille jotain jännää korsettikurssista tässä lähiaikoina.
PS. Tervetuloa uusille lukijoille!

2 kommenttia:

 1. Vau! Siitä tuli kyllä todella kaunis :) Pitääpä vaihdella joku kerta tietoja noiden hatukkeiden teosta! Itsellä on muutama kikka taskussa hatukekurssin myötä :) Ja mieluusti myös otan sinulta apua vastaan näiden askartelussa! Aina on kiva oppia uusia tekniikoita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)
   Täytyy pitää joku askarteluilta joskus ^^

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.