sunnuntai 11. tammikuuta 2015

22m & 18 kerrosta

22 metriä ja 18 kerrosta tylliä, puolisen metriä vuorikangasta ja sopiva pätkä leveää kumpparia. Noilla materiaaleilla syntyi illassa valmis tyllihamonen. Kaikessa yksinkertaisuudessaan loistava. (Ei puhuta siitä, että hajotin tän about heti, kun keikuin korkkareissa ja korko jäi jumiin.)

Tää on tehty siitä karkeasta ja paksummasta tyllistä, kun sitä kotoa löytyi riittävästi. Ohuempi tylli tosin toimis varmaankin paremmin, sillä se laskeutuu kevyemmin ja pehmeämmin. Pitänee kokeilla, koska lyhyempi versio houkuttaa kovasti. Ehkä siinä samalla tutoriaali tällaiseen? Mitäs mieltä ootte?

1_s

Jätetään tää nyt lyhyeksi, sillä kirjoittaminen takkuaa nyt niin pahasti, että en edes tajua. Palaillaan taas!

16 kommenttia:

 1. Lyhyemmän version tutoriaali kyllä kiinnostaisi! :D On se kyllä kiva!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Kokeilen tässä piakkoin saada tutoa kasaan :)

   Poista
 2. Ehdottomasti tutoriaali! Kiinnostaa nähdä kuinka tommosen tyllimäärän kanssa oikeen pärjää :D

  Ja on muuten pirun komia! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!

   Tutoriaalin hamonen tulee syömään täysin eri määrän tylliä, mutta tuollaisen määrän kanssa pärjää ihan näppärästi. Tekee vaan kaiken osissa (ompelee ensin aina 3 kerrosta yhteen ja sitten ompelee 3 niput yhteen).

   Poista
 3. Oi vau miten kaunis hamonen!^_^♥

  VastaaPoista
 4. Jooooooo tutoriaali ! Teet kyllä sellasen ehdottomasti! Hieno hame :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänkjuuu. Täytyypä tässä siis suunnitella tutoa :)

   Poista
 5. Tutoriaali ehdottomasti! Tämä on kyllä älyttömän upea. Jos olisi taloustilanne toinen niin vakavasti harkitsisin tilaamista sinulta tälläistä, valitettavasti joutuu jäämään haaveeksi. :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Multa voi tosiaan joo tilailla tällaisia! (Ja erilaisista maksutavoista voidaan keskustella. Laita vaikka mailia lumria(at)gmail.com tai tuolta fb-sivun kautta viestiä)

   Poista
 6. Minä tykkään! Hameen käyttäjä tuntee varmasti itsensä keijukaiseksi. :) Mua kiinnostaisi tutoriaali lyhyemmästä sekä maxiversiosta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla, että tykkäät! Tää on vähän keijuiluviboilla tehty. Eiköhän tästä pidemmästäkin onnistu tutoriaali lyhyemmän yhteydessä. :)

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.