sunnuntai 11. syyskuuta 2016

Whoopsie...

Long time, no blogging...
Yli puolen vuoden blogitauko Overloadin puolella oli vahinko. Oon tavallaan unohtanut, että omistan edes tietokoneen. Oon yrittänyt kehittää itselleni jotain muuta tekemistä kuin ruudun tuijottelu, nyt kun jaksaa taas paremmin. Pikakuulumisia siis...

Iso osa ajasta menee töissä ja välillä tuntuu, että teen liikaa töitä. Kesän on saanut tehdä ylitöitä niin paljon kuin jaksaa ja kyllähän sitä on tullut tehtyäkin tunteja. Oon ihan perus rividuunarina elintarviketehtaalla. Ei mielenkiintoisin työ, mut ihan jees.

Musahommat on edelleen mun henkireikä ja pyrin käymään keikoilla edes kerran kuussa. Roudaushommat on myös mukana kuvioissa. (Musajuttuja voi seurailla Snowfallin puolella.)

Pikakelaus kesästä: parit festarit ja huikeita keikkoja (Queen!!), Hellocon, Helsinki Pride (fucking finally!), älytön hääpukustressi ja häät, Turku Pride, ompeluprokkiksia, kavereiden kanssa hengailua, ensimmäinen virallinen kesäloma. Kesä oli aika jees, vaikka iso osa ajasta töissä menikin.

Syksy menee töissä, kämppää kuntoon laittaessa, ompeluhommien parissa ja siellä täällä juoksennellessa. Seuraavana vuorossa ois Stockholm Burlesque Festival, jota odotan isolla mielenkiinnolla.

Instagramista (kurkkikaa sivupalkkiin) kantsii myös seurailla, mitä tulee pööpöiltyä ympäriinsä. Mut löytää nykyään myös snapchatista: Glamlumi.


Voisin tässä lähiaikoina kasailla jonkinsorttista koontipostausta alkuvuoden ja kesän ompeluprokkiksista, koska kaikkea jännittävää on tullut kasailtua. Infoilkaa myös, jos nää randomit kuvat vaatii outfit rundownia. Ja hei, postaustoiveita otetaan vastaan!

2 kommenttia:

  1. Mietinkin tässä yksi päivä, että jatkuukohan tämä blogi vielä. Ihanaa että olet löytänyt taas koneen ääreen! :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllähän tän ois tarkoitus jatkua, pitäis vaan napata itseä kunnolla niskasta kiinni ja jutella täällä. :)

      Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.