torstai 14. huhtikuuta 2011

Dreamworld

Nyt vajaan kolmen viikon aikana oon huomannut, kuinka ihana Birmingham oikeasti on! Vaikka Lontoo, jossa muuten kävin sattumalta, onkin aivan ihana, väitän rakastavani Brumia vielä enemmän!
Oon tutustunut uusiin, ihaniin, ihmisiin, sain vanhan ystäväni takaisin enkä muista, koska olisin viimeksi ollut oikeasti näin hyvällä tuulella yhtäjaksoisesti yli 2 viikkoa. Aivan uudenlainen vapaus on huumaava enkä osaa vieläkään sisäistää sitä. Saan mennä, miten haluan eikä kukaan oikeastaan rajoita mun tekemisiä. Oon ensimmäistä kertaa pitkään täysin vilpittömästi onnellinen.
Koska joitaikin voi ärsyttää liiallinen onnellisuuden hehkutus, saatte kuvamateriaalia :).
Kuvassa bonkkailee ihana Nana , joka on alussa mainittu, takaisin saatu ystävä. Oltiin samalla yläasteella ja riparilla. Sitten ei pidettykään yhteyttä ja nyt ollaan molemmat Brumissa työssäoppimassa. On kivaa, kun on seuraa eikä tarvii vaan pyöriä yksin ympyrää. Pelleillään ja eksytään yhdessä!
Brum on yöllä aivan mielettömän kaunis! Waters Edge on ehkä mun lempipaikkani tällä hetkellä, se on upea! Yhtenä yönä tuli käveltyä kanaalin rannalla pidempään ja voi että, rakkautta!

Lyhyestä postaus kaunis, eikö vain? Kuvat on kivoja ja pää lyö tyhjää.
Ps. Shady tulee luultavasti päivittymään tässä piakkoin.

2 kommenttia:

  1. Hieno kuulla! Ja onneva! :) Kuvia katellessa tulee itellekin taas hinku Englantiin... josko sitä sit jossain välissä ehtis.

    VastaaPoista
  2. Voisit päivittää tuon linkin tuohon uuteen Wonderlandiin :33 Voitaisiin muutenkin vaikka pitää yhteyttä edes joskus näin Suomessakin! :D

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.