keskiviikko 13. heinäkuuta 2011

Keep it epic!

Joo, oon ehkä paras ikinä keksiin näitä otsikoita.
Anyways, otsikko kertoo semipaljon viimeisimmästä ompeluprojektista, joka taas eroaa aika paljon kaikesta muusta, mitä on tullut aiemmin ommeltua.
Tällä kertaa sain ompelupyynnön siskoni poikaystävältä, joka harrastaa boffausta (jos et tiedä, googlaa) ja tarvitsi vaatetusta Sotahuuto-tapahtumaan.
Harvemmin tulee ommeltua yhtään mitään miehille, joten sinänsä mukavaa vaihtelua. Ei niinkään tarvinnut miettiä vaatteiden istuvuutta tai mitään muutakaan.
Tabardi (aseliivi) ja tunika olivat sinänsä oikein yksinkertaisia, mutta ongelmilta ei vältytty. Tunikan kaavojen modailussa meni jotain pieleen, ja kaula-aukosta tuli auttamattoman pieni. Noh, luova ongelmanratkaisukyky on toisinaan hyödyllinen ja sakset käteen. Kaula-aukko tuli sitten modailtua halkiolliseksi, ja se oli loistava ratkaisu - siitä tuli sata kertaa paremman, ja enemmän oman vision, näköinen. Tabardi tuli heiteltyä täysin omasta päästä ja ainoat ongelmat muodostuivat lähinnä reunanauhojen kettumaisuudesta. Joka tapauksessa molemmat onnistuivat mainiosti, asiakas oli tyytyväinen ja samoin ompelija. Olin ehkä hitusen liekeissä noita tehdessä tai jotain.
Annetaan kuvien kertoa loput.

Ai niin, mainittakoon vielä tähän loppuun, että aloitan syksyllä vaatetusalan opiskelut. Jaksanko odottaa? En.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.