torstai 11. elokuuta 2011

Pling

Kuten jo jossain välissä muistan maininneeni, muutin suunnilleen viikko takaperin pois kotoa. Majailen nykyään Turussa, jonne lähdin opiskelujen takia.
Kämppä sijaitsee Varissuolla, Turun ghettossa, josta kaikki sanovat, että on hieman epämääräistä aluetta. Tähän mennessä oon kuitenkin viihtynyt hyvin, eikä se ghettouskaan mitään haittaa :). Asustelen 59 neliön solukaksiossa, kolmannessa kerroksessa, ystäväni, Assin, kanssa ja tilaa on melko ruhtinaallisesti, meillä on jopa kunnon keittiö, eikä mitään säälittävää keittokomeroa.
Vedetään kuvaspämmillä. Kuvat on maanantailta, kun lähes kaikki kamat (pesukone ja jotain Assin tavaroita puuttuu) oli roudattu tänne. Kaaos oli melko eeppinen, mutta nyt ollaan jo vahvasti voiton puolella.
Kaikki kamat pakattuna muuttoautoon. Miten yhdellä ihmisellä voikaan olla niin paljon tavaraa? Ei tosin enää näytä siltä, kun kamat alkaa olla paikoillaan.
 Olohuone, joka on oikeesti jopa tilava. Johtunee tosin siitä, että se on periaatteessa yksi avoinainen tila keittiön kanssa.

 Keittiö (ja Assi), joka on ehkä karuin ikinä. Jostain syystä kulahtaneet, vaniljansävyiset, kaapit ei iske. Ja mikä idea on siinä, ettei liesituulentinta löydy? En tajua.
 Eteistä, ja ehkä joka gootin unelmapeili. Mainostus, kokovartalopeili Ikeasta, 39e.
Oma koppi, joka on itseasiassa isompi, kuin kotona Ylöjärvellä. Tykkäilen tästä kyllä kovasti, mutta valkoiset seinät vaatii tottumista, kun kotona koppi oli maalattu punaisella ja harmaalla. Ehkä mä selviän tästä.

Kämppä saa vielä toisen postauksen osakseen, kunhan kaikki on kunnossa ja paikoillaan. Seinien kuorruttaminen julisteilla on hauskaa ja yleinen sisustaminen/järkkäily on myös superjees. Vaikka vielä kaaoksessa eletäänkin, kämppä alkaa tuntua kodilta :).

4 kommenttia:

 1. Turussako sitä ollaan, eikä olla sanottu mittää :D :P

  VastaaPoista
 2. Katzu, en oo tainnut tulla maininneeksi asiasta täällä ennen kuin nyt :D

  VastaaPoista
 3. Hei mä kävin tossa joku päivä siskon kanssa Ikeassa ja ostettiin sille tollanen samanlainen peili!! :D

  VastaaPoista
 4. Elisa, toi onkin aika ihana peili :DD

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.