keskiviikko 18. tammikuuta 2012

Current obsessions

Korsetit
Tämähän sinänsä yllätti kaikki, mutta korsetit missä tahansa muodossa pyörivät hyvin usein päässä tällä hetkellä. Kyseisten kapineiden ompelu aiheuttaa iloa, kun taas kiristämällä saavutettu kapea uuma näyttää kauniilta.

Disneyn piirretyt
Rakkaus Leijonakuninkaaseen on suuri ja Scar on awsum! Tosin Ihmemaassa seikkaileva Liisa toimii myös. Hahmoista ja yleistunnelmasta inspiroituminen on todellisuutta. 

Anette Olzon
Nightwishin viimeismmän levyn myötä onnistuin kehittämään valtavan obsession Anetten ääneen.
Kyseisellä levyllä biisit on kirjoitettu Anettelle, joten hän sen myötä pääsee käyttämään ääntään vahvimmillaan ja monipuolisemmin. Turn lose the Mermaids on ehdotonta parhautta, sitä voisi kuunnella päivän putkeen. Upeinta olisi päästä toteuttamaan lava-asua Anettelle.

Värit
Ketään ei taaskaan yllätä kun mainitsen pukeutuvani lähes aina mustaan. MUTTA nyt päässä on naksahtanut enkä voi oikeastaan lähteä ulos ilman mitään värikästä. Yleensä väripilkkuna toimii pinkit villasukat, mutta parempi sekin kuin ei mitään.

Saga of Darren Shan
Omia suosikkikirjoja jo ala-asteajoilta. Sinänsä ehkä vähiten hypetettyjä vampyyrikirjoja, tiedä sitten miksi. Sarjassa on mielestäni ehkä yksi parhaista vampyyrikäsityksistä, joka on hyvinkin inhimillinen. Ykkösosa Friikkisirkus lienee melko tunnettu, mutta loput 12 ovat jääneet vähemmälle huomiolle. Tosin oma maailma romahti, kun lempparihahmoni kuoli.

Bussimatkat
Vajaan puolen tunnin bussimatka kouluun ja takaisin kotiin on toisaalta aika ihana. Joka päivä on aikaa keskittyä vain itseensä ja kirjan lukemiseen tai ihan vaan musiikin kuunteluun. Jollain tasolla bussilla kulkeminen on myös rentouttavaa, jos ei ole kiire minnekään. Ja mainittakoon vielä, että kannatan vahvasti joukkoliikennettä.

Irkkaus
Eksyin ircin ihmeelliseen maailmaan itselleni tärkeän foorumin kautta. Nykyisin illat tulee länkytettyä ircissä hyvän porukan kanssa. Naurukuolema on yleistä.

Desing-laukut
Mulberryn Alexa, elämäni suurin laukkurakkaus! En osaa vielä päättää tahdonko tuon mustana vai harmaana, miniversiona vaiko normaalikokoisena. Vielä joskus. Laskin että isoa varten pitäisi tehdä parikymmentä tilauskorsettia. Hupsis.
Ja Lumin minikukkaro hotpinkkinä on myös ihana. Annoin itselleni luvan hankkia sen synttärilahjaksi itselleni parin kuukauden päästä.
Nostalgia-fanfiction
Muutamana viime päivänä olen tehnyt paluun juurilleni ja olen lueskellut paljon minulle ns. vanhaa fanfictionia. Jotkin vain iskevät edelleen. H/D ftw!

Kuvat netistä.

1 kommentti:

  1. Miun päivät on nykyään super Liisa Ihmemaassa-täyteisiä :D <3 millonkohan sekin rupee tökkimään...

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.