lauantai 19. toukokuuta 2012

Kuten tuli luvattua...

... saatte jotain kivaa kasvaneen lukijamäärän ansiosta!

Ilmoille pölähtää blogihistoriani ensimmäinen arvonta!
Illan ratoksi ja vältelläkseni siivousta sekä rästitehtäviä, askartelin teille jotain söpöä, mutta silti rokkaavaa!

tupla_blog

Nämä hiuksiin tarkoitetut härpäkkeet on valmistettu aidosta nahkasta, joten käyvät vähän räyhäkkäämpäänkin asuun mukaan. Koristeena kummastakin löytyy swarowskin strasseja. Isompi ruseteista on kiinnitetty ponnariin kun taas pienessä on hengetön pinni. Laitetaan vielä lisäkuva isommasta, kun ylemmässä siitä puuttuu pala.

iso_blog

Arvonta toimii kaikessa yksinkertaisuudessaan niin, että ilmoitat halukkuudestasi osallistua kommentilla, joka sisältää myös toivepostausaiheen sekä sähköpostiosoitteen, josta sinut tavoittaa voiton osuessa kohdalle. Eli ei todellakaan mitään rakettitiedettä. Ja aikaa osallistumiselle on sunnuntaihin 27.5. asti!


4 kommenttia:

 1. Vähänkö hienot! Kauanko niitten tekemiseen meni? :) Miä niin haluaisin että tekisit postauksen pukeutumistyylistäsi, se kun taitaa olla kovin monipuolinen :D Ja mielellään kuvien kera!

  pyriitti@hotmail.com

  VastaaPoista
 2. Minnuukin kiinnostaisi postaus siun pukeutumistyylistä :) Tai sitten myös kaikenlaiset ohjeet on kivoja, esim. että miten nuo rusetit on tehty :) (niin ja haluaisin osallistua)
  miniuscelsius@hotmail.com

  VastaaPoista
 3. Toki osallistun! :3
  Olis kiva jos postailisit jonkun tälläsen "kuinka olen kehittynyt ompelijana", jos sulla ylipäätään on kuvia jostain vanhoista töistä.

  arisutosa@hotmail.com

  VastaaPoista
 4. Myöhäsääää! Mut komppaan Aristosaa. :)

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.