maanantai 25. kesäkuuta 2012

"Mamma Mia!"

Lupailin taannoin niitä kuvia toisesta sessiosta Helen kanssa.
Kuvamäärästä saattaa huomata, että ei todellakaan mennyt putkeen. Oma silmä ei toiminut ja kaikki oli kökköä. Hauskaa meillä silti oli ja pari kuvista onnistui ihan kivasti.

Otsikkokin on kökkö, mutta en voinut vastustaa. Se on suora lainaus erään vastaantulijan kommentista.

m2_blog

m1_blog


Ylläoleva kuva on myös kökkö. Mutta siitä saa paremman käsityksen mekosta, vaikka sekin tursuilee epämääräisesti ja helma näyttää pahalta tuosta edestä. Mekko on askarreltu yön pimeinä tunteina alkukesän yo- ja valmistujaisjuhlia varten, koska vaatekaappi ei kelvannut taas vaihteeksi. Tykkään siitä ihan älyttömästi ja oikeasti tahtoisin käyttää sitä koko ajan. Se on kovin monikäyttöinen kaikessa yksinkertaisuudessaan. Parempia kuvia saattaa vielä tulla jossain välissä pidemmän sepustuksen kanssa. Korsetti on myös omaa käsialaa ja sekin alkaa olla hajalle rakastettu. Uusi pitäisi askarrella vielä kesän aikana. 

m3_blog

Kenkinä oli pitkästä aikaa joka gootin Electrat ja voi helvetti sitä kuumuutta! Pää voisi joskus toimia ja sanoa EI, kun keksii laittaa kesähelteellä jalkaan muoviset kengät. Tyhmästä päästä ja ulkoisesta olemuksesta toisinaan kärsii. Sukkahousut on napattu mukaan Cubukselta ja moiset taitaa löytyä myös joka toiselta gootilta. Kuten perusmusta vyötärökorsettikin. Ah, I'm a unique snowflake! 
Korut on kasailtu ties mistä. Kaulakorut on esimerkiksi housuihin tarkoitettuja ketjuja ja niittirannekkeita tuli käytettyä ahkerasti muutama vuosi sitten. Ja kuvasta näkee taas, että en osaa käyttäytyä kameran väärällä puolella. Tykkään kilpikonnista.

Sitten pari kuvaa Helestä.

1_blog

Oltiin ihan matchymatchy kenkien ja korsettien suhteen, koska Helenkin korsetti on tosiaan mun käsialaani. Tosin Helen korsetti on sata kertaa hienompi ja laadukkaampi kuin mun. Ei ole coutilin voittanutta, kun puhutaan korsettikankaista. Mainittakoon vielä sekin, että myös neidin tukka on aikaansaannokseni.

3_blog

Saattaa huomata, että kumpi meistä toimii luontevammin kameran edessä? 
Höpisen taas lisää tässä lähiaikoina. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.