torstai 13. joulukuuta 2012

Fantasialla mennään, vuorossa viitta

Aika moni teistä varmaankin on tietoinen siitä, että Hobitti-elokuva sai ensi-iltansa keskiviikkona? Me kävimme isommalla porukalla katsomassa sen heti yönäytöksessä 00.12. Visuaalisesti hillittömän upea leffa, musiikki on sanoinkuvaamattoman upeaa ja muutenkin homma toimii. Itse kirjan vain kerran lukeneena tykkäsin kovasti, mutta olihan siellä ihan kummallisia lisäyksiä ja muutoksia. Jätän nyt suuremman arvostelun tekemättä, mutta pakko on kuitenkin suositella. Käykää ehdottomasti katsomassa!

Totta kai ensi-iltaan pitää pukeutua teeman mukaan, mutta perinteiseen tapaani olin myöhään liikkeellä. Kuvien viitta on taiottu leffaa edeltävänä iltana ja yönä vasemmalla kädellä omista varastoista löytyvistä materiaaleista. 

1_s


Ohuesta villakankaasta ommeltu viitta ulottuu suunnilleen puoleen pohkeeseen. Muotoa on haettu sekä kellottamalla että muutamalla laskoksella kaula-aukossa. Huppu on kaksinkertainen hiippa ja totaalisen ihana.

2_s


Kuten myös huomata saattaa, huppu on isohko. Voisi olla joltain osin vieläkin suurempi. Kivalta se silti näyttää. Ja koko homma näytti muuten älyttömän hyvältä liikkeessä. Jeij, hyvä minä. Tämä viitta päätyi A:n päälle.

Haaveilu omasta viitasta on todellisuutta, mutta toteutus ontuu vielä.
Loppuun vielä fiilistelymusaa Hobitin soundtrackilta. Nousi lujaa tän hetken lemppareiden listan kärkeen.

5 kommenttia:

 1. Hobitti elokuva oli kyllä hyvä! Mutta siellä oli juttuja joiden kohdalla itseläni tuli sellainen olo, että vanhat TSH oli huomattavasti paremmin tehty (esim. alussa) :( Johtuneeko sitten 3D stä ja siitä uudesta HFR stä :/ Mutta tarina oli aivan ihana ja musiikit ihan huippuja! Tykkäsin myös näyttelijä valinnoista <3

  Ja tuo viitta <3 Ihana! Kyllä tuota kelpaa kantaa harteillaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tykkäsin kovasti siitä uudesta 3D:stä, se näytti törkeän hienolta! Musiikkeja rakastan mielettömästi.
   Ja kiitos :)

   Poista
 2. Taisit jo joutua kuuntelemaan ensireaktioani leffan suhteen, hehe. Mutta niin, viitta kyllä toimi, ja kuten sanoit, näytti tosi hyvältä liikkeessä! Ja Hobitin soundtrack on <3.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kun käyt katsomassa leffan uudelleen, se näyttää paremmalta. :D
   Ja kiitos.

   Poista
 3. Ihana viitta ja leffakin oli muuten erinomainen. ^^

  Tervetuloa tutustumaan myös omaan vaatetusopiskelijan touhuista kertovaan blogiini: http://mrs-uunila.blogspot.fi/

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.