maanantai 17. joulukuuta 2012

Mustaa farkkua ja kauniita nappeja

Hyvä maanantai on vapaa maanantai. Viikko lähtee huomattavasti paremmin käyntiin, kun saa nukkua maanantaiaamuna pitkään eikä ole kiirettä oikeastaan minnekään. Saatan pitää tästä lukujärjestysratkaisusta. Muilla luokkalaisilla on maanantaisin yleisaineita, jotka mä olen jo edellisessä koulussa lukenut. Tää on hirvittävän kivaa.

Kohta mun pitäisi saada vieraaksi entinen luokkakaveri C ja sitten tyttöhömppä kaupungilla pääsee karkaamaan käsistä. Pari joululahjaa on vielä hommaamatta ja pari pitäisi vielä askarrella, mutta materiaaleja puuttuu. Ne haltuun tänään ja sitten vain askartelemaan. Ja ne askartelut tullaan näkemään täälläkin.

Virallisestihan tää postaus liittyy erääseen koulutyöhön, joka valmistui viime viikolla. Meillä on käynnissä kaavoituskurssi, jossa keskitytään yläosan kaavoittamiseen. Tai siis ammattitermeillä naisten puvun peruskaavaan. Muutaman tunnin harjoitteluiden jälkeen pääsimme tositoimiin ja piirtämään kaavoja omille mitoille. Tuloksena se, että kukakin sai tehdä, mitä lystäsi. Itse päädyin liiviin, vaatekappaleeseen, jota mun kaapistani ei ole ennen löytynyt, koska pää yhtäkkiä sanoi, että liivihän ois kiva.

etu_s

Tällainen siitä lopulta tuli. Hyvin pelkistetty ja vyötärölle ulottuva. Liivin ideana oli ehkäpä se, että sillä saisi vanhoihin mekkoihin jotain uutta. Liivi päälle vaan ja menoksi. Ja taitaapa tuo olla jatkossa keikkavaatekriisien pelastajakin. Jollain tasolla liivi on jatko-osa eräälle hameelle, jonka tein koulussa viime keväänä. Materiaali on sama, napit ovat samanlaiset. Vain nyöritykset puuttuvat. Pitänee joskus kuvata se hame tännekin. Toinen syy tämän tekemiselle oli se, että teki mieli saada jotain uutta vaatetta lomareissulle.

nappi_s

Lisäkuva vielä napeista, koska mun mielestäni ne ovat erittäin kauniit. Jos vaate on muuten todella pelkistetty, kauniit napit tekevät ilmettä aika reippaasti. Omaa silmää miellyttävät eniten juurikin metallinapit eivätkä puiset tule kovinkaan kaukana perässä.

Sitten muuten yksi asia, jonka oon unohtanut jakaa teille, vaikka tää onkin jo vanha juttu. Mut ja ompeluprojektit löytää nykyään myös facebookista: Lumria. Käykääpäs tykkäämässä. :) Sivu on vielä hitusen keskeneräinen, mutta pikkuhiljaa rakennellaan sitäkin kasaan. Aika paljon samoja juttuja näkyy siellä ja täällä blogissa, mutta ei välttämättä kaikkea. Sivuiltahan on myös kätevämpi selailla näitä tuotekuvia. Sinne saattaa välillä myös ilmestyä jotain pientä myyntiin. Toki ilmoittelen niistä tännekin.

Lopetan pulinan tähän. Pidetään homma lyhyenä. Yritän ehtiä päivittelemään vielä ennen reissua. Mainiota viikkoa ja joulunodotusta!

4 kommenttia:

 1. Noi napit on tosi hienot! :D Ja liivi tietty myös ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa, tack :D
   Se ehkä tulee vielä joskus näkymään täällä ihan päällä asti :)

   Poista
 2. Mun blogista löytyypi haaste sulle! :)

  VastaaPoista
 3. Kaunis kangas liivissä, ja nuo napit ovat ihanat! ♥ Miekin pidän koristeellisista napeista, ja niitä on aika paljon kertynytkin tuonne nappilokerikkoon. Harmi vaan, että osa napeista on niin vanhoja, ettei niitä saa enää mistään, jos jää nappi tai pari uupumaan.

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.