maanantai 28. tammikuuta 2013

3 - 1

Vietin tänään vapaapäiväni iloisesti koululla, kun kerrankin sain itseäni niskasta kiinni omien projektien suhteen. Kuten alla olevasta kuvasta saattaa huomata, pöydällä vallitsi luova kaaos. Tarkemmin kun tiirailee, huomaa kaaoksen olevan tyllivuori. 


Varmaan arvasitte jo, että tyllihame sieltä taas tuli taiottua. Täyspitkänä näin vaihteeksi. Kokonaisuudessaan tylli söi noin 15 metriä kangasta. Tää kyseinen hame on historiallinen yksilö, sillä mulla ei mennyt hermo kertaakaan sitä tehdessä. Pari kertaa jotain muuta tehdessä tuli fiilis, että nyt ois superia päästä tekemään tyllihametta. Häiriintynyttä ehkä, mutta pikkuvikoja sellaiset. Otsikko viittaa myös tähän, sillä voitin taistelun onnistuneesti 3 - 1. 
Wanhojenpuku alkaa muotoutua ja aikataulut näyttävät oikein mainiolta. Tylli on nappia ja pituudentarkistusta vaille valmiina, yläosa on puolittain kasassa. 

Puhelinkuvien laatu ei päätä huimaa ja se lähinnä harmittaa, kun kuvaaminen on jäänyt ihan unohduksiin tässä lähiaikoina. Yritän parantaa tapani ja keksiä taas jotain postailtavaa, etten hiljene liiaksi. Röllijuttuja on luultavasti tiedossa piakkoin, koska leffa saa ensi-iltansa perjantaina. Huomenissa pitäisi tehdä reissu Helsinkiin Röllin gaalaenskariin. Hihii.

Jos teille tulee mieleen jotain, mistä haluaisitte lukea, niin kertokaa. Uusia ideoita tarvitsee aina. Jätän höpinän nyt tähän ja uppoudun leffamaailmaan.

2 kommenttia:

  1. Mä toivon ohjetta tyllihameeseen! Sellaiseen puolipitkään. Kiitos.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos toiveesta! Kyllähän mä voisin tuosta aiheesta tehdä tutoriaalin, kunhan aika antaa myöden. Voi mennä kuukausi tai kaksi. Mutta onnistuu kyllä, sillä tarkoitus on tehdä itselle uusi tylli :)

      Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.