maanantai 15. huhtikuuta 2013

Violettia, pientä ja herttaista

Hiphei, tänään koulussa valmistui jotain, josta sain syyn tulla kirjoittelemaan teille. Meillä on tällä hetkellä meneillään lastenvaatekurssi, jonka suhteen meillä on melko lailla vapaat kädet. Saa itse valita, mitä tekee ja omaan tahtiin mennään. Tavoitteena on ehtiä tekemään neljä vaatetta vaikestasosta riippuen. 

Ensimmäiseksi työksi valikoitui huppari, joka muuttui napituksen ansiosta enemmän takiksi kuin huppariksi ja se lähinnä oli tarkoituskin. Tein hupparin kummitytölleni ja kyselin äidiltä, joka on myös serkkuni, mitähän pikkuinen Omppu mahtaa olla vailla. Fleece/collegetakille oli tarvetta, joten tällaisen mun pieni ja laho pääni siitä muokkasi. 

huppari_s


Halusin jotain tyttömäistä ja söpöä sekä vähän vähän tavallisesta poikkeavaa. Väri valikoitui sen perusteella, että en ihan periaatteestakaan tee Ompulle mitään vaaleanpunaista. Mua henkilökohtaisesti ärsyttää, kun tyttölapset puetaan lähes poikkeuksetta vaaleanpunaiseen ja pinkkiin. Punainen oli toki värinä myös kiva, mutta tein joskus aiemmin punaisen hupparin Ompulle niin piti keksiä jotain muuta. Huppu on vuoritettu trikoolla, jonka koukerokuviot ovat aivan ihania. Käy yksiin nappien, joille kuva ei ikävä kyllä tee oikeutta, kanssa.

Eipä tästä kai sen kummempaa sanottavaa ole. Söpö se on kuin mikä ja näitä pieniä töitä on mukava tehdä vaihtelun vuoksi. Näitä tullaan kevään aikana näkemään lisää, kunhan valmistuvat.

Huomenna on vapaapäivä koulun osalta, mutta ompeluksi taitaa silti mennä. Pari tilaustyötä on enemmän tai vähemmän työn alla. Ehkäpä niiden jälkeen olisi aikaa tehdä jotain itsellekin. :)

8 kommenttia:

 1. Oih, tuo on niin suloinen <3 Kyllä tuollaista kelpaa pitää!

  VastaaPoista
 2. Voisin itsellenikin ottaa tuollaisen takin!!!:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meinasin itsekin, että malli on niin kiva, että voisin vetää tuollaisen päälleni. Pitänee taikoa tästä aikuiselle menevä versio, kun tämä on kokoa 92. :)
   Ja kyllähän mä tällaisen tilaustyönäkin voisin tehdä.

   Poista
 3. Voij miten söpö takki! :) Mie tällä suunnalla oottelen, että miehen kummityttö kasvais vähän isommaks, kun meinasin hälle tehä villakangastakin talveks. ^^ Löytyi käsityölehestä niin kiva malli, että aattelin hurauttaa jossain vaiheessa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Odottelen itsekin Ompun kasvamista, että pääsen tekemään parin vuoden takaisesta käsityölehdestä löytyvän keijuvillakangastakin :D

   Poista
 4. Tää on niin suloinen! ♡ ♡

  Ei aina tarvitsekaan olla vaaleanpunaista. Mun pikkuneidille sopii hienosti valkoinen ja esim. ruskea ja sinisiä vaatteita on vaikka millä mitalla, ei kaikille sovi kaikki. :)

  ~ Frillycakes ♥ ~

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti :)
   Itse tummanpuhuvana otuksena mulle ei oo luontevaa tehdä vaaleanpunaisia asioita (lolitaa lukuunottamatta), joten tummemmat värit näkyvät näissä lastenvaatteissakin. :)

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.