sunnuntai 5. toukokuuta 2013

Pastelleja ja laatikkomeri

Hopsansaa ja terkut punaisten kaappien ja laatikkomeren keskeltä. Muutin torstaina uuteen kämppään ja elän vielä laatikoiden keskellä, koska mun pään järjestelmällisyysosasto on lomalla. Sanoinko jo, et kaikki kaapit on punaisia? Ne on iha mahtavat! Höpisen tästä aiheesta lisää ehkä kuvien kanssa, kunhan saan kaiken kasaan ja valmiiksi. 

Virallinen syy tälle postaukselle oli näin vaihteen vuoksi ompelujuttuja. En oo hetkeen oikeen koulun ulkopuolella saanut tehtyä mitään, mutta nyt pääsi käymään näin. Surattelin tänään kasaan sovitusproton eräästä asukokonaisuudesta ja asiakas kävi tänään sovittamassa. Näyttää kivalta, vaikka kaavojen kanssa sai tapella ja pientä fiksailua tarvitaan vielä niihinkin. Huomenna sitten. 


Käytän yleensä protokankaina vanhoja lakanoita ja tän kerran uhriksi valikoitui (eli osui ekana käteen) mintunvihreä lakana. Hyvältä näyttää pastellinakin, vaikka lopullinen tulee olemaan tummempi. Tuo pastelliversio huutaa pääsyä ylppärimekoksi tai muuten vaan kesän juhliin. Miksi oi miksi en osaa käyttää värejä? Jätän höpinän kuitenkin lyhyeen tällä kertaa ja hiihdän pesemään pyykkiä ja tekemään ruokaa vanhaan kämppään. Palataan taas piakkoin!

2 kommenttia:

  1. Oih, tuo protokin näyttää jo ihanalta <3 Tullee mieleen ihan sellanen kukkaisprinsessa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hii, kiitos! Pitäisköhän sitä repäistä ja tehdä tuolla värityksellä itsellekin? :DD

      Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.