torstai 30. toukokuuta 2013

The Truth About Love

Ai että, nyt pitää tulla vähän hihkumaan tänne eilisestä. Suunnattiin A:n ja poikien kanssa Hartwall Areenalle katsomaan miltä P!nk näyttää ja kuulostaa livenä. Pakko todeta, että näytti ja kuulosti mielettömän hyvältä! Keikkaa tuli katseltua normaalia(=eturivi) kauempaa ja väljyys oli oikein mukavaa. Ei urpoja hyppimässä päin tai muuta epämiellyttävää. Lukuunottamatta infernaalista hamevainoharhaisuutta. Päällä olevalla hameella on ollut ikävä tapa kiipeillä reisiä ylös ja se aiheutti vainoharhaisuutta, vaikka virheistä oppineina puin alle alushameen. Ja takaisin aiheeseen.

Mulla ei periaatteessa ollut mitään odotuksia, enkä tiennyt, mitä odottaa. Ilma-akrobatioista tiesin Twitterin perusteella, mutta mitään kuvia tai settilistoja en käynyt tutkimassa etukäteen. Lavarakennelmat oli jäätävät ja meininki hillittömän hyvä. Energiaa riitti ja koko ajan tapahtui jotain yllättävää jossain päin lavaa.

pink

Setti oli oikein kiva, vaikka paria biisiä jäinkin kaipaamaan. Ehkä sen kuitenkin kestää, kaikkea kun ei voi saada. So What toimi muuten livenä jopa pelottavan hyvin. Koska tää on lähinnä hihkumispostaus, en selitä tän kummempia. Voipi olla, että Jatkobaarin puolelle tulee jotain kunnollisempaa rapsaa.

Nappasin autossa tylsistyessäni sneekpeek-kuvan päälle eksyneistä vaatteista. Tidii, kökkö asukuvaa leikkivä kuva luvassa.

raitoja

Niittejä, raitoja ja perinteiset verkkosukkikset. Tykkäsin asusta hirveesti sen rentouden takia. Pitänee napata teille joskus kuva ihan kunnolla, kun eksyn jonnekin samassa varustuksessa. Nyt poistun Pottermoren pariin ja nukkumaan. Palaan taas ompelujuttujen kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.