sunnuntai 19. toukokuuta 2013

Räyh ja jotain sinne päin

Tidii, hyvää sunnuntaita ja auringonpaistetta! Lähiaikoina on tulossa paljon asiaa, kun ompelutöitä on valmistunut mukavaan tahtiin. Ja muutakin höpinää lienee luvassa mm uusien kenkien muodossa. Joka tapauksessa pidemmittä läpinöittä perjantaina valmistuneeseen vaatteeseen.

rässiliivi_s

Se on pieni, söpö ja kierrätysmateriaalista tehty. Iskä uhrasi vanhat farkkunsa ja minä leikkelin ne iloisesti uuteen uskoon. Pikkuinen (kokoa 98) farkkuliivi matkusti eilen asiakkaalle, serkkuni pojalle, ja söpöähän se on. Odottelen, että saan pari kuvaa liivistä käytössä ja voin niitä tännekin tunkea.

Idea lähti läpästä. Mietittiin T:n kanssa, kuinka hauskaa ois tehdä V:lle pieni rässiliivi ja tunkea se täyteen merkkejä ja muuta. Ajatus oli niin mahtava, että se piti toteuttaa.
Tätä oli todella kiva tehdä ja lopputulos kyllä miellyttää kovasti. Melkein tekisi mieli tehdä näitä pari lisääkin.

Pitää vielä mainita, että ihan hetki sitten kävin ekaa kertaa tänä kesänä hyppimässä ulkona paljain jaloin. Parhautta! Oon viettänyt viikonloppua porukoilla ja tää on ollut ihan mukavaa. Parin tunnin päästä pitäis nousta kuitenkin junaan, joka vie mut takaisin kohti Turkua. Palaillaan taas pian!

2 kommenttia:

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.