maanantai 7. heinäkuuta 2014

Shades of Red

Pitkästä aikaa tuli napattua kamera ihan kunnolla käteen, kun Sanna tuli tyttöhömppäilemään mun seuraksi. Oon tosi huono keksimään mitään järkevää tekemistä vapaapäivilleni, joten vierailu oli enemmän kuin toivottu. Meidän on jo pitkään pitänyt kuvailla ihan kunnolla, mutta nyt vihdoin saatiin aikaan. Kuvattiin pari erilaista juttua ja pidemmittä puheitta…

11_s

9_s

Fiftarihtava osasto vähän kärsi, kun muutaman ruudun jälkeen tuuli ja sade päättivät ruveta ikäviksi. Pari kivaa kuitenkin saatiin ja etenkin ekasta tykkään hirvittävän paljon. 

1_s

8_s

6_s


Tykkään näiden kuvien värimaailmasta kovin ja luonnonvalo on ihanan pehmeää. Pitänee joskus yrittää uudestaan paremmalla suunnittelulla. Taustat on vähän kökköjä näissä.

Kuvausskillit tuntuu kyllä ruostuneen pahasti pitkän tauon takia. Osittain taukoon on vaikuttanut niin motivaation kuin kuvauskohteidenkin puute. Oon myös aika pitkälti sitä mieltä, kun pää ei ole ihan kunnossa, kuvaaminenkaan ei oo kivaa. Mikään ei tunnu onnistuvan ja sen takia ei kiinnosta. Ehkä tää vielä tästä. Blogiinkin tuntuu eksyvän lähinnä luuriräpsyjä ja se ei oo ihan kauheen kivaa. Yritän parantaa tapani. Yritän.

1 kommentti:

  1. Kauniita on kuvat ja punainen toimii aina! Eka kuva on minunkin lemppari, todella kaunis!

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.