lauantai 6. syyskuuta 2014

Dream on

Long time, no see… Vähän turhan pitkä aika, mutta täällä ollaan taas uusissa voimissa! Kahden kuukauden blogitauko ei ollut todellakaan suunnitelmissa, mutta sen piti tapahtua. Tässä on ollut elämä totaalisen sekaisin koko kesän ja on edelleenkin ja jostain piti luopua. Oon vaihtanut kämppää, lagannut kuukauden työttömänä, käynyt Ruotsissa ja tehnyt juttuja. Enemmän tai vähemmän tehokkaasti ja onnistuneesti. 

Selailin puhelimen kuvia ja yks keväällä askarreltu unisieppari hyppäsi sieltä silmille. Piti jotain postattavaa keksiä, joten se kelpaa tähän väliin.


Oon pitänyt unisieppareista kovasti siitä lähtien, kun ekan kerran niihin tutustuin. Olin käsityökoulussa ja siellä sit tein ensimmäisen siepparini, joka roikkuu edelleen vanhempien makuuhuoneessa. Nykyään askartelen näitä kavereille, koska unisieppari on hyvä olla. (Ei kuitenkaan puhuta siitä, että mulla ei ole vieläkään omaa, vaikka näihin varmaan 10 vuotta sitten tutustuin.) Tykkään todella paljon pelkistetystä versiosta ja sen takia nää mun askartelut sitä linjaa seuraavatkin. Halkaisijaltaan 20 senttinen sieppari on aika söpö ilman mitään överiä. 

Lupaan palata taas pian, kunhan saan kuvajuttuja hoidettua! Nauttikaa syksystä!

2 kommenttia:

 1. Muistan ne käsityökoulun siepparit... En saanut koskaan omaa tehtyä, meni hermo siihen :''D Vois joskus kokeilla, jos hermot olis kehittynyt tässä ajassa. Kaupasta ostettu unisieppari ei enää sovi sisustukseen, tarvis saada uus.

  Mitä sä käytät pohjana noissa renkaissa ja mitä kieputat niiden päälle?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi on ihanan rentoutattavaa, ei mee hermo lainkaan :)
   Mä käytän pohjana ihan askartelukaupoista saatavia metallirenkaita ja päälle kieputtelen vähän mitä sattuu. Tossa on ihan satiininauhaa. Oon käyttänyt kans nahkaa ja paperinarua kaikenlaisten nauhojen lisäks.

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.