keskiviikko 11. helmikuuta 2015

4 v.

Kovasti onnea uhmaiän saavuttaneelle Overloadille!Neljä vuotta sitten halusin erottaa musahommat ja kaiken muun hömpän erillisiin osoitteisiin ja sen myötä syntyi Overload. Kävin lukemassa ihan ekan postauksen, minkä tänne kirjoitin ja huomasin, että eihän tästä nyt tullut lähellekään sitä, mitä alunperin ajattelin. En oo ihan varma, onko se hyvä vai huono asia. Aloituspostauksessa juttelin siitä, kuinka tästä olisi muodostumassa tyyliblogi, paljon kuvia ja ompelujuttuja aina välillä. Ei se sitten ihan niin mennytkään. Toki alussa oli enemmän tai vähemmän tyyliin liittyviä juttuja ja vähemmän ompelua. Kahden kuukauden työssäoppimisjakso Birminghamissa ajoi blogia hetkeksi eri suuntaan. Pian sen jälkeen kaikki muuttui kertaheitolla, kun muutin 160 km päähän kotoa ja aloitin uuden alan opiskelun. Sen myötä tänne alkoi tipahtelemaan enemmän ja enemmän ompelujuttuja ja sille tielle jäätiin. Samalla musablogi hiljeni.

Selailin postauksia läpi ja aikamoista sillisalaattia täällä on ollut ja sitä se tulee varmasti myös jatkossa olemaan. Ajan myötä Overload with glam, goth & cuteness muuttui Shady Overloadiksi. Vanha nimi ei tuntunutkaan enää hyvältä ja siitä lähtien ollaan blogattu nykyisen nimen alla. Blogi on muuttunut aika pitkälti elämäntilanteiden mukaan ja sen myötä muutoksia on taas ehkä luvassa. 

Blogimotivaatio on heilahdellut ääripäästä toiseen, välillä on tehnyt mieli muuttaa suuntaa täysin tai lopettaa koko homma. Mutta kun ajattelee kuluneita vuosia, mulla on kuitenkin ollut suurimmilta osin todella hauskaa tän kirjoittelun parissa. Ja toivottavasti myös teillä!

Katsotaan, jos tässä kehittäisin jotain synttärimeininkejä tänne blogin puolelle. Pitää nyt vaan ensin selvitä tästä kuumeen rajamailla heilumisesta. Miniuudistus tänne tuli nyt synttäreiden kunniaksi, kun tuolla sivupalkissa on nyt näppärästi kaikki stalkkauslinkit. :)

2 kommenttia:

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.