lauantai 21. helmikuuta 2015

Synttäriarvonta!

Synttäripostauksessa mainitsin, että yritän keksiä jotain kivaa ja nythän se kiva on täällä! 
Yön pimeinä tunteina askartelu kuuluu suosikkipuuhiin, joten sellaisen tulos tulee teille arvottavaksi! 

Nahkaiset rusettikorvikset lähtevät täältä matkaan jollekulle onnekkaalle. Ja ihan omin pienin lapiokätösin nämä teille askartelin. Metalliosia lukuunottamatta korvikset on kasattu kierrätetyistä materiaaleista (nahka on vanhasta takista ja helmet hajonneesta korusta). Korviskoukkujen pitäisi olla nikkelittömät, kun omat korvat niitä ainakin kestävät. Rusetit ovat n. 3,5 cm leveät eli varsin näppärän kokoiset ovat.


Arvontaan osallistut kommentoimalla, että olet mukana ja samalla siinä kerrot, että mistä haluaisit overloadissa lukea. Muista myös lisätä kommenttiin sähköpostisi! Myös anonyymina voit osallistua, mutta keksi nimimerkki. 
Lisäarvan itselleen voi lunastaa mainitsemalla (ja linkkaamalla sen maininnan kommentissasi!) arvonnasta omassa blogissaan. 

Osallistumisaikaa on viikko eli arvotaan tulee osallistua la 28.2. klo 21 mennessä  torstaihin 5.3. kello 21 asti. Onnetarta suosineelle ilmoitan sähköpostitse. 

Ja hei, Shadoulla on myös superkiva arvonta blogissaan! :)

4 kommenttia:

 1. Onpas noissa korviksissa materiaaleineen särmää! Osallistun. :) Sähköpostini löytyy valmiiksi omasta blogistani.

  Blogisi on kauttaaltaan kivaa seurattavaa, mutta kun pitää keksiä mieluisin aihe, niin sanoisin pitäväni vaikka leffa- tai tv-hahmojen asuista, esimerkiksi vaikka Sansa Starkin mekko tytön hovipuvustosta. Lolitavaate-osio kiinnostaa yhtä paljon. Bloomersisisi taitavat inspiroida niin paljon että väsään jotain tummempaa itselleni, jos kunnostaudun ompelukoneen äärellä! ;)

  VastaaPoista
 2. Ihanat. ^-^ Itsetehdyt on aina kivoja, mutta nää on jotenkin erityisen söpöt. Musta on ollut aina kiva lueskella ompeluprojekteista ja ihastella valmiita luomuksia. :) Laitan myös seuraavaan postaukseen maininnan arpajaisistasi. (Huomenna siis).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja nyt uusimmasta postauksesta löytyy maininta arvonnasta ja linkki tänne. :)

   Poista
 3. Osallistun! ^_^ Kävin myös linkkaamassa blogisi arvonnasta omaan viimeisimpään blogipostaukseen!! ^_^ s-posti stiinamaaria88@gmail.com

  Oon hirmuisesti tykännyt blogistasi vaikka melko hiljainen lukija olenkin, vaatepostaukset kiinnostaa aina ja olisi joskus hauskaa jos tekisit jonkun postauksen miten tehdä esim joku tyllimekko tai miten saa näyttävästi ja yksinkertaisesti tuunattua omia vaatteita uuteen uskoon! :)

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.