maanantai 9. maaliskuuta 2015

And the Oscar (wait, what?) goes to...

Synttäriarvonta on nyt suoritettu. Virallisena valvojana ja onnettarena toimi Jens, joka oli kovin innoissaan, kun pääsi esiintymään blogissa pitkästä aikaa. 


Jensin ja hatun välisestä kokoerosta johtuen omin kätösin nappasin hatusta nimen...


Kovasti onnea voittajalle! Laitan sulle sähköpostia tulemaan. :)

Kiitoksia myös postaustoiveista ja palautteesta siitä, mistä tykkäätte täällä lukea.

(Jos joku teistä kuitenkin jää kaipailemaan samankaltaisia korviksia, käykää kurkkaamassa FB-sivulta (löytyy tuolta sivupalkista linkattuna) lisää. Tai laittakaa kommenttia vaikka tähän postaukseen.)

4 kommenttia:

 1. Tosi höpö kommentti nyt, mutta voi kun Jens on niin symppis! Tuollaiset vanhat pehmoeläimet on jotenkin aina niin liikuttavia minusta :'3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jens kiittää. :) Herra on kulkenut matkassa yli 15 vuotta (en muista tarkalleen, minkä ikäisenä sain hänet) siitä asti, kun joskus käytiin Ruotsissa eläintarhassa. Nimensä hän on saanut paljon myöhemmin Jens Johanssonin mukaan. Jens on nähnyt maailmaa muutenkin, sillä usein nappaan herran mukaan ulkomaille lähtiessäni. Jens kuulee mun salaisuudet on lohduttaa.
   Ja hei, höpöt kommentit on parhaita. Sun kommentti hymyilytti ja piristi mun todella huonoa päivää.

   Poista
  2. Samaistun tuohon ihan täysin! Mullakin on suunnilleen yhtä vanha otus, joka on myös saannut kuunnella meikäläisen murheita ja matkustella kanssani :D Ihanaa, kun noista on iloa vieläkin vaikka onkin jo "aikuinen", mitä se sitten meinaakaan...

   Poista
 2. Tätä se kiire teettää, kun ei ehdi blogeja lukea tai s-postia tarkistamaan (ennen puhelin ilmoitti, nyt oon onnistunut jotenkin sen poistamaan, enkä enää tajua käydä itsenäisesti tarkistamassa), mutta hurjasti kiitoksia! Ja jee! ^-^ Oli ne korvikset vaan niin söpöt!

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.