keskiviikko 8. huhtikuuta 2015

Pikakuulumiset

Heeiii! Hengissä ollaan, vaikka blogissa on ollut hiljaista. Oon ollut about tässä kuukauden jotenkin kipeenä ja sen takia ei oo ollut hirveesti juteltavaa. Kipeilystä huolimatta oon myös juoksennellut siellä täällä keikoilla ja näkemässä kavereita joten joo. Blogi on jäänyt vähälle huomiolle. Mutta täällä ollaan taas. :)

Pari ompelujuttua oon saanut nyt valmiiksi, joten niistä tuun tässä postailemaan, kunhan saan kuvat kasaan. Pienen kurkistuskuvan teille heitän tähän, koska oon intoillut liikaa. Tilasin tässä alkuvuodesta itselleni ns. brändilappusia vaatteisiin ommeltavaksi ja nyt vihdoin sain ensimmäisen lappusella varustetun korsetin tehtyä. 


Tällä viikolla on tulossa vielä jänniä juttuja (ja niiden myötä ehkä asukuvia). Perjantaina mut löytää Hylätystä Huvipuistosta, Turun oma pieni burleskitapahtuma, häärimässä kirppispöydän takana. Tulkaa moikkaamaan, jos satutte olemaan paikalla.
Lauantaina taas on fabulous masquarade dance party eli juhlitaan erään kaverin synttäreitä ISOSTI. Kuvia saattaa ilmestyä sieltä, koska luvassa on isoja pukuja, naamioita ja huikea juhlatila. Jep, ajattelin pitkästä aikaa raahata kameran mukaan. 

Palaillaan taas, tuurilla ensi viikolla jo! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.