maanantai 27. heinäkuuta 2015

Light and simple

Täällä taas ja kesä alkaa pikkuhiljaa olla purkissa. Aika jutella vähän yhdestä kesän ompelujutusta. Pääsin tekemään elämäni ensimmäisen iltapuvun. Joo, oon kyllä tehnyt wanhojenpukuja, mut ne on ihan oma juttunsa. Nyt tehtiin tosi simppeliä ja keveää. 

Perhetuttu sai kutsun RUKin kurssijuhlaan ja mua pyydettiin tekemään puku. Mikäs mä oon ei sanomaan, jos pääsee tekemään isoja juttuja. 

Heti alusta asti oli tiedossa, että mitään överiä ja blingattua ei tulla tekemään. Muutamien ideakuvien jälkeen lopullinen malli lähti hahmottumaan ja oltiinkin molemmat tyytyväisiä asiakkaan kanssa. Kapea linja, vedostuksia, kevyesti laskeutuva, olkaimet ja yksityiskohdat luodaan eri materiaaleilla. Kuulostaa aika näppärältä? 

Väri tuotti lopulta päänvaivaa, kun alkuperäisen suunnitelman mukaista kangasta ei sitten löytynytkään. Loppuratkaisu oli kaukana asiakkaan normaalista värimieltymyksestä, mutta eipä se haitannut. Hento sininen näyttää mahtavalta! 


Materiaaleina sifonkia sekä satiinia. Olkaimet, jotka menevät takaa ristiin, ja vyötärökaitale on hopeisensinisestä satiinista ja loput on sifonkia. Miehustassa on vedostettua sinfonkia ja helma on kellotettu. Supersimppeliä ja supernättiä.

Henkilökohtaisesti tykkään puvusta hurjasti ja joku kommentoi, että siinä on selkeitä goddess -viboja. Täytyy myöntää, että allekirjoitan tämän lausunnon täysin. Tykkään. Mitäpä mieltä te ootte? :)


Oon tässä nyt vaihteeksi ollut hukassa elämäni kanssa ja sen takia bloggailu on vähän unohtunut. Mutta tän seilaamisen aikana on tullut useampikin postausidea, joten kokeillaan, jos saisin niitä naputeltua tänne. 4 kommenttia:

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.