sunnuntai 7. lokakuuta 2012

Raitoja jokirannassa

Höpisin taannoin siitä toisesta ompeluprojektista, joka piti saada kuvatuksi. En sitten ikinä jaksanut raahata sitä kouluun nuken päällä kuvattavaksi, joten tällä kertaa on tyytyminen päällä napattuihin kuviin. Tai no, kyllähän niistäkin ihan mainion käsityksen saa.

Musta hame kapeilla harmailla raidoilla syntyi koulussa muiden ommellessa housuja ja mun piti kehittää itselleni jotain tekemistä. Mielettömän upea kangas löytyi sopuhintaan koulun varastolta ja idea vaan kehittyi nopeasti päässä.
Vyötäröllä on sekä edessä että takana muutama laskos, jotka ovat ihan kivaa vaihtelua ainaiselle poimutukselle. Tokihan hame on ehkä hieman konservatiivisen oloinen, mutta mitä pienistä. Näyttää se silti kivalta, vai mitä sanotte?

lumira

Kuva on napattu suunnilleen viikko takaperin, kun hiippailimme koko päivän kaupungilla A:n kanssa. Jokiranta toimii kuvauspaikkana kivasti ja kerrankin osasin itse käyttäytyä. Saatiin siis onnistuneita kuvia.

miwrafb

Koulun osalta tulee melko tiivis ompelukuukausi, kun omaa aikaa pitää myös käyttää muotinäytösprojektiin (tästä lisää myöhemmin) tulevien kolttujen suunnitteluun ja ompeluun. Ja onhan noita omia juttujakin taas. Ensimmäisenä vuorossa on sisustustekstiilejä A:n mökille ja sitten katsotaan, mitä lähdetään tekemään seuraavaksi. Ompeluksia tullaan siis näkemään syksyn mittaan. Ja kai sitä muutakin tulee höpistyä.

Otan muuten edelleen vastaan ehdotuksia ja toiveita siitä, mitä tahtoisitte täältä lukea.

4 kommenttia:

 1. Hienot kuvat ja nätti hame!
  Itse olisin kiinnostunut korseteista, niiden tekemisestä, käytöstä jne. Kun kuitenkin tiedät niistä paljon. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!
   Oma korsetin käyttö on nyt niin retuperällä ollut jo pidemmän aikaa, niin käytöstä en välttämättä ala höpisemään lähiaikoina. Oon niin jumissa, että korsetin käyttö on lähinnä epämukavaa ja kun tuo oma on jo rikkirakastettu.
   Tekemisestä voin sitten kyllä höpistä paremmin, kun tässä jossain vaiheessa kiskon aikaa uuden korsetin ompeluun. Tähän aiheeseen palataan kyllä!

   Poista
 2. Todella kaunis hame! Asettuu sun päälle todella nätisti :)

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.