maanantai 1. lokakuuta 2012

Shades of grey and purple

Lupailin näitä ompelutöitä ja kerrankin olen nopea lupaukseni pitämisessä. Toinen odottaa vielä kuvausta, mutta eiköhän sekin hoidu lähipäivinä. Ja anteeksi, otsikossa on liian huono läppä. 

Tämä sifonkimekko on tehty mittatilaustyönä kaverille, joka tarvitsi koltun siskonsa häihin. Melko simppelillä mallilla mentiin, mutta kyllä se silti kivalta näyttää. Sifongin kepeys on ihanaa ja värit toimii myös. Alkuperäinen suunnitelma oli tehdä kokovioletti kolttu, mutta oikean sävyistä kangasta löytyi liian vähän. Ratkaisuna toimi kaksivärisyys. Ja sekoitettiin pakkaa vielä mustalla vyöllä.

Jos valitan jatkuvasti tyllistä, niin sifonki taitaa silti viedä voiton. Sen työstäminen on piinaavaa! Varsinkin yön pimeinä tunteina ja puolikiireessä.
Ironistahan on se, että rakastan kuitenkin kaikkea liehuvaa ja kevyttä.
Kuva ei ihan tee oikeutta, koska nukke on liian pieni suhteessa mekkoon. Yläosa näyttää sen takia löpsähtäneeltä, mitä se ei oikeasti ole.

essi_mekko_s

Sekä minä, että asiakas olemme tyytyväisiä lopputulokseen. Helman laskostus miellyttää omaa silmää niinkin paljon, että samalla idealla tullaan näkemään muutakin.

4 kommenttia:

 1. Kauniita ja värejä ja kangasta käytetty; yläosa sattuu olemaan lempiväriäni luumunviolettia. Liehuessaan sifonki on vielä metkempaa. =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pidän itsekin noista väreistä kovasti. Ja sifonki on kaunista, mutta inhottavaa työstää. :)

   Poista
 2. Herkullisen näköinen mekko! Voi kun tuollaisen joskus saisi...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)
   Siitä vaan kuule tilausta tulemaan, niin helppoa moinen on saada!

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.