torstai 4. kesäkuuta 2015

Meow!

Kalenteri väittää kesäksi, ilma ei niinkään osaa päättää. Festarisuunnitelmat on hyvässä vauhdissa ja pidetään peukkuja ettei tällä kertaa ois niin jäätävän kylmä juhannus. 

Kävin viime viikonloppuna juhlimassa paria koulunsa päättänyttä kaveria Ylöjärvellä ja samalla reissulla hoidin pari asiakastapaamista ja näin kavereita. Sinänsä aika rento meininki, sunnuntain lähinnä lojuin sohvalla. 
Saatte asukuvan maanantailta, koska sellainen kerrankin on. Ihan normiminä. Ei mitään ihmeellistä tai spessutilaisuutta. 


Jos ei oo mitään erityistä tiedossa, niin aika pitkälti näytän tältä. Hame (tää yksilö oli ennen farkut), kiva paita, sukkikset ja tennarit. Ja nahkarotsi, koska en omista muutakaan näihin keleihin sopivaa takkia. Tennareista sen verran, että mulla on ekaa kertaa vuosikausiin mustat tennarit ja se on hämmentävää.  Mun ekat tennarit 10 vuotta sitten oli mustat ja niiden jälkeen ei oo mustia ollut. Kun muuten käyttää pääsääntöisesti mustaa, niin värikkäät kengät on super. Nytkin on itseasiassa hakusessa toiset näiden seuraksi. Viimevuotiset conssit on jo siinä kunnossa, että mummu ystävällisesti rahoitti mulle nää uudet yksilöt. 
Tukka on yleensä huomattavasti räjähtäneempi, mutta jollain mysteerivoimilla jaksoin sen suoristaa. Keväällä päätin, että nyt tapahtuu jotain jännää tukalle ja sen seurauksena toinen sivu katosi. Oon myös tässä nyt jonkun aikaa taas viihtynyt tässä hopeanvaaleassa tukassani, mutta juhannuksena taas tulee pinkki kuvioihin. Kaiketi. Saas nähdä. Juurikasvu on iloinen asia, mutta hattaralta tuntuvaa tukkaa ei viitsi vaalennella ihan turhan usein. Jaaaaaaa jorinaksihan tää meni. Mites, haluatteko jatkossakin satunnaisia asukuvia?

Lisäksi nyt on mainittava, että mun armas Snowfall heräsi pitkiltä talviuniltaan! Joku vielä saattaa muistaakin, että ennen Overloadia oli Snowfall, joka painottui niin vahvasti musiikkiin, että tein näille mun ompelu- ja hömppäjutuille oman blogin. Snowfall säilyi musahommissa. Ja sittemmin jäi uinumaan. Nyt se on kuitenkin palannut! Käykää kurkkimassa ja jääkää seuraamaan, jos siltä tuntuu. 

Osaa teistä taas kiinnostaa ompelujutut joten kerrottakoon, että pari valmistunutta juttua ois postattavana (kunhan jaksan noita kuvia käydä läpi) ja uusia juttuja valmistuu aina välillä. Ompeluhommia siis seuraavaksi luvassa. Ehkä jotain valokuvaushommiakin, kun vihdoin oon taas löytänyt kamerasta ilon. Tän seurauksena varmaan taas näkyy enemmän hyvälaatuisia kuvia ikuisten kännykkäräpsyjen sijasta. 

Ehkä mä nyt kuitenkin nappaan itseäni niskasta ja kaivan kuvat ompeluhommista, ettei tuu taas miljoonaa höpinäpostausta putkeen. Nauttikaa kesästä! 

1 kommentti:

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.