keskiviikko 20. kesäkuuta 2012

Oujea!

Hiphei,
koska lahnaus ja työt veivät voiton se eräs vinkkailtu postaus saa nyt odottaa juhannuksen yli.
Pakkaan tällä hetkellä juhannustani mahdollisimman pieneen tilaan, jotta raahaaminen ei oo niin tuskallista. Oma jussin juhlinta suoritetaan A:n kanssa keskellä ei mitään Nummijärvellä, tarkemmin ilmaistuna Nummirockissa. Se on vaan käsittämättömän hieno festari tunnelmansa puolesta! Bänditkin on toki kivoja.

nummi

Kuten kuvasta näkyy, mukaan lähtee iloisesti parit villasukat ja kaulahuiveja. Värimaailma on tylsästi musta ja pitää pohtia, että onko riittävästi lämmintä mukana. Suomen kesä, ah sitä lämpöä. Not. Hauskempaa tästä tekee se, että pitää periaatteessa pakata kahden ihmisen tavarat ja sitten haetaan vielä kasa tavaraa kyytiin Ylöjärveltä. Oujea. Se on kai ihan okei olla totaalisen liekeissä.
Rapsaa Nummesta tulee joskus hamassa tulevaisuudessa sitten Snowfallin puolelle.

Sitten vielä täysin aiheeseen liittymättömänä saatte ihailla allekirjoittaneen kotilahnauseleganssia. Olin viime viikonlopun kotona Ylöjärvellä ja lauantain kirjaimellisesti makasin sohvalla tekemättä mitään. Parasta!

lol

Äidin kaapista ryöstetyt housut toimii! Ja teeppari on ostettu aikoinaan Gina Tricotista ja sitä on rakastettu. Se on rakastettu hajalle asti, mutta en suostu luopumaan siitä. Keikkavaatekriisi korjautuu tuolla paidalla aina ja se on niin ihana, että tekee vaan mieli halata sitä ja käyttää jatkuvasti.

Mutta rakkaat, viettäkää mahtava Juhannus ja olkaa kiltisti!

8 kommenttia:

 1. Hyvää juhannusta sinullekkin :) Pidä hauskaa nummirokcissa!

  VastaaPoista
 2. Hauskaa juhannusta sinnekin! :D miä peeloilen töissä, onhan täälläkin onneksi livemusaa joka ilta :D

  VastaaPoista
 3. Jaajaa, että sitä ollaan oltu Ylöjärvellä lahnaamassa eikä ole kerrottu mulle mitää vaikka iteki oon vaan ollu koneella kaiket ajat XDD Mut hei, pidä kiva juhannus! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Etkös sä ollu kesäleirillä viime viikonloppuna? :D

   Poista
  2. Tulin jo perjantaina takas Ainon rippijuhlien takia (joka oli äärimmäisen typerää) D:

   Poista
  3. Aa, en mä voinut tietää :DD

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.