tiistai 3. heinäkuuta 2012

Raitoja ja hunajaa

Kummityttöni täytti vuoden kesäkuun puolella ja lahjaksi tein alla näkyvän hameen. Mun kumminvelvollisuuteni on vanhempien mukaan se, että koulutan Ompun kuuntelemaan hyvää musiikkia. Jatkojalostin sitten ajatusta ja vastustan sitä, että lapset puetaan aina vaaleanpunaiseen ja vaaleansiniseen. Tavoitteena on kouluttaa tytöstä pikkuinen goottiprinsessa. :)
Oikeastihan kangas valikoitui sillä, että sitä nyt sattui löytymään kangasvarastoista jo valmiiksi ja idea kehittyi sitten sen ympärille. Lopputulos on se, että haluan tuollaisen hameen itsekin!

hame_blog


Virallisesti päivän ilonaihe on Johanna Kurkelan uusi single. Kuuntelin kotimatkalla pitkästä aikaa Johannaa ja korvista lähinnä valui hunajaa sen seurauksena. Sitten kun avasin facebookin, niin iskä oli ystävällisesti linkannut mulle tuon uuden biisin. Ja voitte vaan kuvitella, kuinka paljon se hunajan määrä lisääntyi korvissa. Johannan ääni on uskomattoman kaunis ja siinä on se jokin pieni koukku, mikä on saanut mut kehräämään. Ja lyriikkahan on myös äärimmäisen upeaa! Ohops, mulla taitaa oikeasti olla ihan se musablogikin, mutta menköön nyt. Elämän pienet ilot kuuluu jakaa.


4 kommenttia:

 1. Toi on tosi suloinen mekko. Oot taitava käsistäsi! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Se ei todellakaan ole mun parhaimmistoani, mutta oikein kiva silti :)

   Poista
 2. Toi hame on UPEA! :D Teetkö miulle samanlaisen valkoisilla olkaimilla, jos oooikein kiltisti pyydän? >:D <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mikä jottei :) Menee kyllä vähän pidemmälle kesään, mutta kyllä se onnistuu ^^

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.