maanantai 27. toukokuuta 2013

Retroa ja höpinää

Tidii ja hyvää maanantaita. Hoidetaan nyt ekana pois alta taas yhden pienen ja söpön asian esittely. Lastenvaatekurssin tuotoksia tämäkin. Tehtiin kaikki yhteisenä harjoitustyönä vauvan essumekko ja onhan se suloinen. Kangaskin on herttaisen retroa.

essumekko_s

Koko on 62 ja jos jotakuta kiinnostaa niin tää on myynnissä sopuhintaan.

Koulun puolesta muuten ollaan hyvällä mallilla. Kaikki työt on palautettu materiaalitietoa lukuunottamatta. Nyt pitäisikin oikeasti olla lukemassa ja kirjoittamassa tahranpoistosta. Pari vaatetta pitäisi saada kuvattua ja postailtua teille.

Mitäs muuta... Oon oikeastaan viimeisen kuukauden asunut kahdessa kämpässä ja se on vaatinut veronsa. Viikonloppu meni näppärästi pakatessa, siivotessa ja muuttaessa. Vanhan kämpän loppusiivous on vielä edessä, mutta tässä on vielä viikon verran aikaa ja meitä on onneksi kaksi siivoamassa.

Huomenna on luvassa parhautta keikan ja ystävien muodossa. Lähdetään A:n, M:n ja K:n kanssa katsomaan Naisenergian multihuipentumaa P!nkiä Hartwall Areenalle. Puoliksi läpällä, puoliksi tosissaan. Poikien (M & K) kanssa joskus todettiin, että mennään, kun P!nk seuraavan kerran Suomeen saapuu ja mehän sitten ollaan menossa. Parhautta. Mä en oo nähnyt poikia varmaan vuoteen eli hauskaa on luvassa.

Kesätyöt mulla alkaa sunnuntaina ja sitten pitäisi osata leikkiä kokkia koko kesä. Pelottaa jo valmiiksi. Mutta nyt jatkan taas kaiken mahdollisimman epäoleellisen parissa ja välttelen velvollisuuksia.

1 kommentti:

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.