perjantai 11. helmikuuta 2011

In the beginning

Kohtuullisen pitkän pähkäilyn ja harkinnan jälkeen päätin pistää Shady Snowfallin rinnalle pystyyn toisenkin blogin. Shadyn keskittyessä musiikkiin ja yleiseen häröilyyn, tämä tulee täyttymään tyttöhömpällä. Kasoittain glitteriä ja muhkeaksi tupeerattuja hiuksia, korsetteja ja pitkiä helmoja, röyhelöitä ja rusetteja ja välillä sekaan saattaa eksyä myös maiharit ja bändipaitoja.
Jonkinsorttinen tyyliblogi on rakentumassa ja se tullaan kuorruttamaan kuvilla.

Kun kirjoittajan intohimoina ovat valokuvaus, ompelu ja kaikenlainen näpertely, on siis aivan luonnollista, että täällä tullaan näkemään paljon kuvia ja (toivottavasti) kauniita vaatteita. Ei, kyseessä ei todellakaan ole blogi, jossa kirjoittaja päivittää kaikesta materiasta, mitä on tullut ostamaan.
Työn alla on lähes aina jokin ompeluprojekti, joten ompeluspostauksia on myös luvassa.

Kuten blogin nimikin jo jossain määrin kertoo...
Glam rock on tyylinä yksi, jossa viihdyn mainiosti ja sitä tullaan täällä myös näkemään!

Goottityyli on kulkenut matkassa jo melko pitkään eikä sille näy loppua. Käytännöllisyys on siitä tosin kaukana, ainakin omasta mielestäni, siksi pidän sen melko spesiaalina.
 Kolmantena, ja uusimpana mukana, on vielä lolita. Sen suhteen olen edelleen äärimmäisen pahasti alkutekijöissä, mutta oletettavasti saatte täällä seurata kehitystä sen suhteen.

Tietynlainen tyylikameleonttius on aina ollut mieleeni. Miksi edustaa vain yhtä tyyliä, jos pitää monista erilaisista? Aihe saattaa toimia jossain määrin blogini kantavana voimana.

Ehkäpä tässä oli riittävästi alkuun. Lupaan olla purematta, vaikka kommentoisitte :).

4 kommenttia:

 1. Jee Mira! Sun blogit on kyllä täysin erilaisia kuin muut mitä mä luen, mutta ei se haittaa! Tykkään sun ompeluksista kuitenkin kun oot niin taitava! :-))

  VastaaPoista
 2. Johanna, vaihteluhan tunnetusti virkistää :DD
  Ja pitää kai vielä kiittää kehuista!

  VastaaPoista
 3. Jee, tää vaikuttaa kyllä ihanalta! :)

  VastaaPoista
 4. Alma, jeejee :D Tästä tulee ehkä Shadya parempi ja monipuolisempi

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.