perjantai 18. toukokuuta 2012

Arki

Tiistaina (joojoo oon taas myöhässä) vietettiin ekaa kansainvälistä valokuvauspäivää ja ideana oli kuvata arkea. Noh, me A:n kanssa otimme vinkistä vaarin ja kuvattiin sitten arkea.

omppu_blog

Ylläoleva kuva on melkeinpä varmaan jokaisen arkea. Löllövaatteet niskaan ja kone auki. Hämmentyneen ja epäuskoinen ilmeen syystä ei ole tietoa. Jos tarkkoja ollaan, taisin löllätä koko tiistain kotona vapaapäivän ansiosta, joten siitä jäämistönä kauniit ja vaaleanpunaiset yöhousut. Tosin noi on kyllä mun lempparihousut ikinä! Zorro-koiria, kissoja ja lumihiutaleita. Pehmeä puoleni pääsee irti. Lisää todisteita siitä, miksi musta EI ole muotibloggaajaksi. Vai mitä mieltä ootte, pitäiskö sillekin puolelle antaa mahdollisuus?

Täällä juttelin ja haaveilin uudesta kamerasta, Nikon D7000:sta. Aika tarkkaan viikko takaperin sain tuon kapistuksen itselleni, kiitos porukoiden. Kerrankin vanhenemisesta oli jotain kivaa hyötyä. Porukat siis tosiaan synttärilahjoivat mua uudella kameralla, tosin sillä ehdolla että saavat vanhan D40:sen itselleen. Ihan hyvä diili sinänsä. Tosin kesti melkein 2 kuukautta saada tuo uusi lapsi kotiin. Ja arvatkaa vaan osaanko ajaa sitä vielä. Hupsis, en. Armoton treenaus on siis käynnissä, josko sitä oppisi taas ajamaan uutta lelua.
Tosin kuvauskohteiden (elävien sellaisten) puute on ikävä asia.

Ja yay! Teitä lukijoita on jo pyöreät 40! Sen kunniaksi on luvassa jotain jännää, kunhan vain keksin sen tässä piakkoin. Mutta te, jotka pyöritte mukana aktiivisesti, ilmoittakaa itsestänne kommentilla, jookos? :D

14 kommenttia:

  1. Mie ainakin käyn lukemassa tätä! :)

    VastaaPoista
  2. Kyllähän täällä aina uuden tekstin ilmestyessä tulee pistäydyttyä :)

    VastaaPoista
  3. Tuo lökövaatteet ja koneelle on niin perus, istun just tällähetkelläkin niin :D Miä pyörin ja hyörin mukana aktiiivisesti! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä ei yllättänyt :DD Mutta jee silti.

      Poista
    2. Tarkoittikohan tuo ettei se että miä lilluilen lökövaatteissa yllättänyt, vai se ettei miun aktiivinen lukeminen yllättänyt :'D No ei, en ihmettele ettet yllättynyt :)

      Poista
    3. Lähinnä viittasin aktiivisuuteen :DD

      Poista
  4. Luen aina postauksesi. Lörövaatteissa oleilu on parasta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eipä sitä aina jaksa tälläytyneenä liehua :D
      Ja jeij, lisää aktiivilukijoita. Kommentoida saa useamminkin :D

      Poista
  5. No hei mennään kuvaileen jos päädyn kesällä sinne päin tai itse liikut täällä päin:)

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.