perjantai 18. tammikuuta 2013

Omituisuuksia

Kiitos tästä blogitunnustuksesta kuuluu Lady Satinille
Ideana on kertoa 5 omituista tapaansa ja jaksaa tunnustusta eteenpäin kasalle kanssabloggajia. Mielikuvituksettomana ja tylsänä otuksena höpisen teille outoudestani jakamatta tätä kuitenkaan eteenpäin. 

1. Rakastan turhaa nippelitietoa! Jos asia on äärimmäisen epäoleellinen ja kummallinen, se on pakko muistaa. Mitä tällainen otus tekee tiedolla hikan lääketieteellisestä nimestä? Ei mitään, mutta sillä nyt on vaan hauska päteä. Turha ja älytön päteminen on liian hauskaa.

2. Napsuttelen ja naksuttelen sormiani koneella ollessani. Pienikin tauko kirjoittamisessa tai muuten ja napsnaps vaan. A jaksaa kommentoida tästä jatkuvasti.

3. Kirjoitan listoja, koska tehtyjen töiden yliviivaaminen on mahtavaa!

4. Jos mulla on huono päivä ja vapaa-aikaa, jään helposti tunneiksi lukemaan monta kertaa aiemmin lukemiani juttuja. Oh my beloved fanfiction.

5. Ostan usein ulkomaanreissulta pienen pehmolelun, leijonat on lemppareita, ja nimeän sen kyseisestä maasta kotoisin olevan muusikon mukaan. Mulla on mm. ruotsalainen Jens, englantilainen Adrian sekä uusimpana lisäyksenä australialainen nokkasiili Angus.

Koitan saada itseäni niskasta kiinni reissupostausten suhteen ja parin muunkin. Koulussa on pari jännittävää projektia meneillään, mutta niistä lisää myöhemmin. Eli mahdollisesti vielä viikonlopun aikana. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.