tiistai 22. tammikuuta 2013

Sneek Peek pt.2

Jossain välissä höpisin parista kouluprojektista ja tässä on nyt pientä kurkkausta toiseen niistä. Muotoilutunneilla taiotaan leffateemaisia fantasiapukuja tällä hetkellä ja oman työn tulos näkyy tuossa alla vielä keskeneräisenä. Näitä kolttuja tehdään aika pitkälle koulun materiaaleista ja ne jäävät koristamaan koulun ankeita käytäviä. 
Harmittaa ihan älyttömästi, että muotoilua on nyt vaan kerran viikossa, kun näiden tekeminen on ihan parasta! Kerrankin pääsee tekemään koulussa jotain överiä ja totaalisen epäkäytännöllistä. Jo värinsä ja pituutensa puolesta tuo kolttu on käsittämättömän epäkäytännöllinen. Tällä hetkellä keskeneräisenä se muistuttaa melko paljon hääpukua, mutta sitä se ei todellakaan ole. Höpisen tästä tarkemmin, kunhan se valmistuu ja saan paremmat kuvat napattua luurilaatuisten tilalle. Tää mekko on pikkuhiljaa mun omaksi suosikiksi ompelusten saralla. Jos joku jostain syystä tahtoo arvailla, mitä tästä on tulossa, niin sopii esittää arvauksia kommenttiboksissa. :)


Koulu sujuu omalla painollaan ja wanhojenpäivä lähestyy uhkaavasti. Kaverin puku on päässyt jo neulan alle ja viimeisetkin materiaalit saapuivat tänään ja ai että, hyvältä näyttää. Jotain sneekpeekkuvia ja -postauksia siitäkin voi olla luvassa. Mitään pitkää en uskalla ennen puvun valmistumista luvata, koska illat pitkälti tulee vietettyä ompelukoneen parissa läppärin sijasta. Mutta en mä kadota aio. Yritys bloggaamisen aktivointiin on kova ja säännöllisempi postaustahti on tavoitteena. Ei enää kuukauden päivitystaukoja ilman pätevää syytä. 
Reissupostauksetkin yritän repiä kasaan piakkoin, tokan vielä tämän viikon aikana.

Ja nyt pitää vielä hihkua, hehkuttaa ja panikoida! Eilen kolahti postiluukusta kutsu Rölli ja Kultainen avain -elokuvan maailmanensi-iltaan, joka on tän viikon sunnuntaina. Pääsee oikeasti näkemään omaa kädenjälkeään valkokankaalla. Apuaaaa! Eikä sitten puhuta edes siitä vaatekriisistä... Olisitte olleet kuulemassa sen älyttömän vaatekriiseilyn tänään koulussa, kun kutsut ehtivät perille kaikille meille puvustusharjoittelijoille. Se oli lähinnä huvittavaa. 
Yleishöpinän siivittämänä minä jatkan korsetin luittamisen kanssa ja halailen kauniita kankaita, joita on metritolkulla. 

2 kommenttia:

  1. Tosi kaunis kangas tuossa valkoisessa puvussa, erikoinen.^^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tykkään tuosta kankaasta itsekin paljon. Se oli ainoa valkea läpikuultava kangas, mitä koulun varastosta löytyi, joten sen piti kelvata. Ja se todellakin kelpaa!

      Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.