sunnuntai 3. helmikuuta 2013

Sneek peek pt.3

Jumitan tällä hetkellä sohvalla juomassa teetä fanityttömukistani ja mulla on kivaa.
Puoliturhilla making of -postauksilla mennään taas kerran, mutta nääkin taitaa olla ihan kivoja. Ainakin näitä on kivaa naputella. Wanhojenpukuprojekti etenee iloisesti ja aika hyvää vauhtia. Istuin tänään muutaman tunnin lepertelemässä ompelukoneelleni ja alla näette hieman aikaansaannosta.

makingof_s

Kuvassa syntyy puvun yläosaa, joka on korsettitoppi. Väreinä musta ja äärimmäisen kaunis oliivinvihreä. Kuva näyttää värit suunnilleen todellisuutta vastaavana. Tällä hetkellä ollaan siinä vaiheessa, että pitäisi jaksaa ommella käsin. Ehkä mä vielä yritän, koska nukkuminen on yliarvostettua ja huomenissa on vapaapäivä koulun suhteen. Yläosa on tarkoitus saada valmiiksi huomenna iltapäivään mennessä, että päästään sovittamaan kunnolla asiakkaan kanssa. Tai lähinnä ehkä fiilistelemään vaatteen kivuutta. 
Kaikenlaisia mutkia tämänkin kanssa oli, kun palat eivät tahtoneet osua kohdilleen, vaikka kuinka yritti. Pienimuotoisen riehumisen ja turhautumisen jälkeen tartuin ratkojaan ja aloitin koko homman alusta. Kannatti, sillä toisella yrityksellä onnistui. 
Pikkupostaus taas vaihteeksi, mutta ei tästä liikoja viitsi naputella, että jää juteltavaa siihen lopulliseenkin postaukseen, joka tupsahtaa tänne sitten wanhojenpäivän jälkeen. 

PS. Kai ootte jo käyneet katsomassa Röllin? Tulkaa kertomaan mielipiteitänne. :)

7 kommenttia:

 1. Uuu, en malta odottaa että pääsee näkee lopputuloksen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En muuten malta minäkään! Ja kiitos :)

   Poista
 2. Hei, Lumira mun piti kysyy sulta jo viimeksi kun nähtiin, että miten sä kaavotat vaatteet? Käytätkö sä koulussa tietokoneohjelmaa vai teetkö kaavat itse käsin ihan alusta asti ekasta viivasta lähtien :)?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä kaavotan vähän miten sattuu ja fiilispohjalta. Enemmän tykkään tehdä käsin kuin koneella ja aika usein nappaan jostain lehdestä tjs valmiin kaavan ja lähden siitä muokkailemaan. Esimerkiksi juuri tää työn alla oleva korsettitoppi on muokattu suuren käsityölehden kaavasta. Paljon teen myös ihan fantasialla omasta päästä, hameet ainakin. Höpistään tästä aiheesta kunnolla ihan livenä. :)

   Poista
  2. Aa okei! :) Kun itselle tää kaavotus on jostain syystä kauhea mörkö ja oon yrittänyt etsiä sille itseni kannalta helpointa tapaa, mut tuntuu et kaavotuksessa ei vaan ole mitään helppoa tapaa :/ Tietokoneella tehtynä oon ihan hukassa ja alusta alkaen kaavoitus on todella hidasta :D
   Mutta joo, höpötetään tästä jossain kohtaa ihan livenä! :)

   Poista
 3. Ihanan värinen tuo kangas! ♥ Voij ihana, miun piti ihan miehelle huikkasta, että tulee kattoo miten kaunis yhistelmä mustan pitsin kanssa. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla! Korsettitoppi valmistui tässä muutama hetki sitten ja voi että, se on kaunis. Värit toimivat.

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.