sunnuntai 12. tammikuuta 2014

Opparihöpinää

Tällä viikolla alkoi 3 viikon stressiputki, kiitos opinnäytetyön. Taustatieto-osuus kirjoitettiin jo ennen joulua, mutta nyt päästiin tositoimiin ompelun ja projektin kirjoittamisen kanssa. Meillä tehdään oppari aika tiiviillä tahdilla, suunnilleen kolme viikkoa ja koko homman pitäisi olla valmiina. Aihe meillä oli periaatteessa täysin vapaa, pitää tehdä asukokonaisuus asiakkaalle. Mun asiakkaana toimii näppärästi A ja se todellakin helpottaa hommaa. Voin sovittaa vaikka joka päivä jos siltä tuntuu. 
Tunteja meillä on nyt ehtinyt olemaan 16 ja oon itse päässyt ihan hyvään vauhtiin. Peruskaava on piirretty ja sovitettu, mekko kuositeltuna ja proto kasassa. 

Voi olla, että hiljenen täysin seuraavaksi kolmeksi viikoksi blogin puolella tai sitten käyn purkamassa päätäni tänne aina välillä, katsotaan. Twitter ja Instagram lienevät ahkerammassa käytössä.

PS. Turku sai vihdoin lunta!

6 kommenttia:

 1. Voi vitsi, jään innolla odottelemaan lopputulosta!!:) tsemppiä hirmuisesti loppurutistukseen tuon opinnäytetyön kanssa!!♥:)

  VastaaPoista
 2. Hyi, opparin teko, muistelen vieläkin kauhulla :D Ompeleminen oli ihan kivaa ja sain poikeussyistä tehdä vaatteet itselle mutta se kirjallinen osuus -.- Ihme pilkunviilaamista rivien välien sun muiden kanssa...Ja aina kun teki eri koneella niin kaikki oli taas päin per*****! Onneaa ja tsemppiä sulle :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon jo yhden opparin tehnyt eikä tää toinen houkuta yhtään enempää. Tsemppiä tän kanssa tarvitaan, joten kiitos! :)

   Poista
 3. Kuulostaa todella kivalta oppari aiheelta! :) Tsemppiä siihen!
  Itse palaan tänää tekemään opparia, joka on nyt mennyt niin syteen ja saveet huh huh...saa nähdä mitä tapahtuu :/ Voin kertoo sul joku kerta faces mitä ton mun työn kans kokonaisuudessaan kävi!

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.