torstai 2. tammikuuta 2014

Uusi vuosi ja uusi asukki olohuoneessa

Mainiota uutta vuotta! Toivottavasti vuosi vaihtui sujuvasti ilman suurempia kommelluksia. Me juhlittiin Neiti E:n kanssa lähinnä vuoden 2013 päättymistä, koska välillä oli kyllä aikamoista kivikkoa ja mäntyjä osui matkalle liiankin usein eikä niitä voinut väistää. Päin mentiin ja lujaa. 

A:n ollessa muualla kavereidensa kanssa, me E:n kanssa vietettiin iltaa kotona hyvän ruoan, leffojen ja skumppapullon kanssa. Illemmalla kipiteltiin keskustaan ja toiseen olohuoneeseen, jossa oli uuden vuoden kunniaksi hirvittävän hyvä palvelu. Improttuja sateenvarjodrinkkejä ja herraseurana toiminut J sai pyytämänsä kaljan sijasta drinkin. Hups. 


Vuoden vaihtuessa siirryttiin kakkosolohuoneesta kohti yökerhoa uyfghff cvb z assik on paras (A lähettää terkut tässä välissä varpaansa välityksellä) ja keikkaa. RRS oli taas mainio ja ilta oli kaikinpuolin super. 

Eilen meillä juhlittiin A:n ja E:n synttäreitä lähinnä sohvalla maaten ja pizzaa ja kakkua syöden. Kunnon laiskottelupäivä. E melkein kuuluu meillä jo sisustukseen. 

Tänään piti yrittää saada arjesta kiinni, mutta oon kyllä pitkälti viettänyt päiväni sohvalla. Olkkarin uusi asukki piti kylläkin kasata. 


Nurkassa majailee nykyään Thranduil. Älkää kysykö miksi. A ei tiedä, enkä kyllä mäkään. Kyllä meinaan hiukan naurattaa, kun katsoo tuota pahviläpyskää. Meillä on taas mahtavat sisustusratkaisut :DD

Palataan kuulkaa uusien kujeiden kanssa lähipäivinä! Nauttikaa olostanne.

5 kommenttia:

 1. Mistä hitosta sä oot saanu noin komean Thranduilin? :D Mäkin tahdon! Mies tuskin arvostaisi, enkä tiedä mihin tollasen sijoittaisi, mutta onhan se nyt siisti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. A tais tilata ton AllPosters.comista :)
   Tollaisen sijoittaminen on kyllä oma haasteensa, mutta siisti se kyllä on!

   Poista
 2. Hihih, siisti sisustusratkaisu! ♥ Pitäähän fanitytöllä oma Thranduil olla. ;)

  VastaaPoista
 3. Voi eikä, ihan loistava sisustuselementti :D Varmasti hankala sijoitettava mutta epäilemättä vaivan arvoinen sit kun joku kolo löytyy, on tuo niin siisti!

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.